Vilka är de olika typerna av Mini-Trampoline Övningar?

April 28

En mini studsmatta är en utmärkt och mångsidig bit träningspass redskap som erbjuder en stor aerob träning utan lika mycket effekt på lederna, och hjälper till att engagera alla muskler i kroppen för att hålla balansen. Det finns ett antal olika mini-trampolin övningar som kan utföras utöver enkelt studsar upp och ner på studsmattan. Jumping jacks, höjer knä, eller jogging är några av de vanligaste; mini trampolin kan också användas för att få hjälp att göra armhävningar eller ens crunches. Som med alla träningspass, variera mini-trampolin övningar utförda kommer att göra det både roligare och effektivare.

Studsa upp och ner på studsmattan med en fot eller två fötter är en av de vanligaste mini-trampolin övningar eftersom det är mycket effektivt. För att göra det svårare, kan användare försöker alternera fötterna, eller för att öka hastigheten för att öka hjärtfrekvensen. Knä höjer på mini studsmatta är en annan utmärkt övning som hjälper till att arbeta abs också, och samma saker kan göras för att göra övningen svårare. Jogging på studsmattan, som ibland kallas trogging, är en annan mycket effektiv övning som är mycket lägre påverkan på kroppen än traditionell jogging på utomhus eller på ett löpband.

Det är viktigt att få armarna inblandade när man gör mini-trampolin övningar också. Lägga stansar till någon av de benövningar nämns ovan skulle kunna åstadkomma detta; bara vara säker på att inte räta ut armen hela vägen ut vid stämpling, vilket kan skada eller skada lederna. Håll en liten böj i armbågen. Att höja armarna över huvudet, som i jumping jacks, kan också vara ett annat bra alternativ. Det är viktigt att alltid vara försiktig på mini trampolin, och att använda en stödstång vid hopp eller vridning vid behov för att förhindra fallolyckor.

Även om det kanske inte är så vanligt, kan mini studsmatta användas för golvövningar också. Vissa människor balans på ramen av studsmatta och använda den för att göra armhävningar, antingen med knäna böjda för att göra det enklare, eller med benen raka. Crunches är en annan typ av oväntat effektiva mini trampolin övningar. Ligga på studsmattan och försöka lyfta både överkroppen och benen samtidigt kan vara en ganska svår uppgift, liksom enkla traditionella crunches. Den "ge" i trampolin kommer att göra crunches svårare.

  • Det finns många olika mini-trampolin övningar som kan utföras utöver studsar upp och ner.