Vad är en tvättinrättning?

March 8

En tvättomat är en tvättomaten anläggning kallas ofta ett mynt tvättstuga. Tvättomater har oftast många torktumlare på en eller två väggar och rader av tvättmaskiner i mitten av rummet. De tillåter dem inte har tillgång till ett hem tvättmaskin, eller utan tillgång till en maskin tillräckligt stor för vissa poster, lösningen av att ha en annan plats för att göra sin tvätt.

Tvättomater har oftast tabeller för vikning ren tvätt samt stolar så att de som använder tvättstugan har någonstans att sitta i väntan på sina kläder som ska tvättas och torkas. Vissa myntautomater tvättstugor kan ha tv-apparater eller tillgång till Internet. Många människor tycker inte om att lämna sina kläder i tvättstugan obevakad och vänta där genom både tvätt- och torkcykler. Detta beror på att objekt kan vara stulen och tvättomat ledningen tar inget ansvar för eventuella saknade eller skadade tvätt.

En tvättomat kan vara bekvämt för resenärer på en budget samt till hemmahörande i en stad eller ort som inte har någon arbets tvättmaskin och torktumlare finns för dem. Laundromat användare måste använda sina egna korgar, korgar eller påsar för deras kläder. De måste också ge sitt eget tvättmedel, sköljmedel och alla andra tvättprodukter. Vissa tvättomater säljer miniatyr lådor med tvätt tvål, men det är billigare att ta med din egen.

Tvättomater är bekvämt för tvätt stora föremål såsom en king size-täcke eftersom många hem brickor inte har kapacitet att hålla extra stor sängar. Vissa tycker också att tvätta tyngre föremål såsom hund filtar och sovsäckar i kommersiella maskiner. Naturligtvis är de tvättmaskiner och torktumlare i en tvättomat först till kvarn får först mala, så väntar tillgängliga maskiner kan vara nödvändigt i vissa fall. Ändå kan en tvättomat ge en bra lösning när ditt hem tvättmaskin och / eller torktumlare går sönder eller när du verkligen behöver någonstans att få dina kläder eller andra material ren!

  • Att föra tvätt leveranser, som sköljmedel, är ett måste för människor som använder laundromats.
  • Personer som använder en tvättomat finner det billigare att ta med egna tvättmedel.
  • Dessa använder tvättomater måste ofta ge sina egna tvättmedel.
  • Folk kan få en burk av reservdelar förändring för att betala för tvättomat tjänster.
  • Laundromats har ofta många stora tvättmaskiner.
  • Personer med en stor mängd tvätt kan ta med sina kläder i en korg till tvättstugan.