Ta bort Tidningspapper Fläckar från Linoleum

October 16

I sviten där jag arbetar, har vi ett stort fikarummet. Min arbetsgivare ger, gratis för anställda, läsk och kaffe. Hans bror-in-law äger en ponny kagge och, var tredje vecka, Bob kallar Tim och ber honom att leverera en annan sändning av konserverad läsk. Den västra väggen i fikarummet rymmer de staplade kartonger och Tims leverans människor stapla kartongerna på linoleumgolv. Ibland Wall Street Journals och lokala tidningar spill från den närliggande papperskorgen och Tims leverans människor på måfå stapla kartongerna på egensinniga tidningen. Förra veckan, i väntan på att kalla Tim för en annan läsk ordning, Bob bad mig att ta bort tidningen från linoleum så att Tims arbetarna inte skulle stapla läsk kartonger på den.

När du flyttar de fem återstående soda kartonger, upptäckte jag att en läsk kan hade brast inuti en av kartongerna, väta kartongen, tidning, linoleum nedanför. Kartongen rasat och läskburkar tumlade allt, lämnar kartongen botten och tidningen limmas på linoleum. Jag skalade bort kartongen kartong och tidningar så gott jag kunde, men när jag försökte ta bort tidningen från linoleum, jag var upprörd att inse att tidningspapper hade överförts till kakel - permanent.

Har ingen mopp, använde jag våta pappershanddukar för att försöka tvätta tidningspapper bort, till ingen nytta. Sen jag sprutade diskmedel på det våta golvet och försökte tvätta den igen. Det gjorde bara tidningspapper glansigare. Eftersom jag är Office Services Administrator, jag håller på hand en stor Office Emergency Kit. Jag tänkte på rengöringsmedel som kan fungera på tidningspapper, och jag samlade WD-40, Goo Gone, bakpulver, och en hård borste ur satsen och leds tillbaka till fikarummet. Efter cirka trettio minuter av trial-and-error, hittade jag äntligen hemligheten till att ta bort tidningspappers fläckar från linoleum. Följ dessa steg för att ta bort tidningspappers fläckar från din linoleumgolv:

  1. Spraya WD-40 rikligt på det tidningspapper fläcken, tills ytan av linoleum är våt.
  2. Strö den våta ytan generöst med bakpulver.
  3. Häll cirka fem matskedar Goo Gone ovanpå bakpulver.
  4. Använda hård borste, arbeta ingredienserna till en tjock pasta och skura hela tidningspapper fläcken, med hjälp av hård press.

Skölj området för att kontrollera om du har få bort fläcken. Om inte, upprepa processen på de återstående fläckar tills tidningspappers fläckar är borta. Skölj området helt, tvätta igen med diskmedel för att ta bort någon av WD-40 och Goo Gone återstod, och låt golvet torka. Se till att du helt tar bort WD-40 och Goo Gone rester, eftersom båda ämnena är mycket hala.