Hur kan jag bli av Ravens?

October 18

Ravens är de största fåglarna i kråkan, eller Corvidae, familj. Känd för sina busiga personligheter och kärlek glänsande föremål, är korpen en mycket intelligent fågel som kan vara bullrig, ibland till en irriterande grad. Att bli av med korpar kan vara svårt, kanske för att dessa fåglar är så ljus. Fåglarna kan skrämt bort under en tid genom att placera plastugglor, plast ormar eller en fågelskrämma utanför. Dessa fåglar är smart nog att räkna ut att dessa typer av "lösningar" är inte skadligt och kan komma tillbaka. Andra alternativ är att installera en ultraljuds kråka avvisande systemet eller använda fällor för kråkor och ta bort fåglarna från en fastighet.

Korpen har varit ett syfte med både beundran och hån i tusentals år. Noah sägs ha förbannat korpen efter fågeln lämnat arken, aldrig att återvända med nyheter av mark. I antikens Grekland, korpar genom meddelanden för Apollo, solguden. Vikingaskepp hedrade guden Odin med banderoller idrottsliga en skildring av en korp. Indianer ansåg korpen vara en skapare och trickster gud. Ingenting har egentligen förändrats. Idag är korpen älskad av vissa och hatad av andra.

En av anledningarna till att människor tycker om korpen är därför att denna fågel är smart nog att engagera sig i lekfulla beteenden. Dessutom kan korpar härma ljudet av den mänskliga rösten och kanske kan lära sig att prata när domestice. Å andra sidan, är en korp som kan ge ett mycket irriterande ljud. Eftersom korpar äter kadaver och titta på mänsklig trash som en näringskälla, vissa människor anser fågeln att vara "smutsiga". Forskarna är oroade korpar äter unga ökensköldpaddor i Mojaveöknen i Kalifornien. Desert sköldpaddor, en hotad art, har få naturliga försvar mot dessa fåglar och andra rovdjur.

Om mat och vattenkällor elimineras, kan fåglarna också försvinna. Detta kan göras genom att sällskapsdjur och vatten inne, hålla soptunnor omfattas och sätta soppåsar i soptunnor med lock. En annan metod är att konsekvent föra oväsen när fåglarna ses på gården. Att sätta tenn pie kokkärl på ett snöre och hänga strängen nära där fåglarna hönshus kan också hjälpa. Varierande dessa olika metoder, tillsammans med roterande i dessa Fågelskrämmor, ugglor och ormar, kommer att hålla fåglarna från att räkna ut att ingen av dessa metoder faktiskt kommer att skada dem.

En ultraljuds galande avvisande systemet, en yttre system utformat för att användas året runt, kommer att avge ljud som är irriterande för fåglar men inte till människor. Tyvärr kan en ultraljuds kråka avvisande systemet också jaga andra fåglar bort. Ett annat alternativ är att spela inspelningar av korpar i nöd att övertyga fåglarna att din varvet är farligt. Bird spikar är utformade att placeras i träd där Ravens hönshus. Dessa spikar gör det svårt för fåglarna att sitta eller stå i det området.

  • Ravens är rädd för ugglor, så placera plast ugglor utanför kan hjälpa till att avskräcka dem tillfälligt.
  • Att sätta soppåsar i soptunnor med lock är en bra metod för att hålla korpar borta.
  • En fågelskrämma kan skrämma bort korpar för en stund.
  • En korp (Corvus corax).