Hur gör jag designar en Hoodie?

November 28

Motiv kan vara grundläggande eller de kan vara genomarbetade. Du kan designa en hoodie med en mycket enkel grafik eller välja att fylla de flesta av utrymmet med olika färger och bilder. Det första steget i någon typ av hoodien skapelsen är att välja plagget och material att arbeta med. Pull finns i många olika tyger, men en mjuk sweatshirttyg är en av de enklaste och billigaste att hitta. Om konstruktionen kommer att vara mycket involverad eller du kommer sy en hoodie istället för att köpa en, kan en billig praxis hoodie eller annan klädesplagg vara en bra idé. Efter plagget väljs, då de steg är att skapa eller hitta den bild som kommer att gå på kläder och tillämpa den.

Hur utforma en hoodie kommer att bero på vilken typ av bild kommer att tillämpas. Transferpapper kan köpas i ett brett sortiment av stilar. Om dessa köps, sedan avslutar hoodie är så enkelt som strykning överföringar på kläderna. Sy-på lappar och utsmyckningar är ett annat alternativ. En kombination av järn-on och sy-på funktioner kan också användas för att göra en unik hoodie. Vissa människor föredrar att skapa sina egna konstverk att sluta med en verkligt one-of-a-kind luvtröja. Denna process kan vara mer delaktiga att du använder färdiga konstruktioner.

En bild kan skapas på papper eller på en dator. Vissa människor kanske föredrar att arbeta på papper och följ mallen om de kommer att måla luvtröja för hand. Papper eller tunn kartong är oftast bättre val om mönstret kommer att cut-out och används som en stencil. Skapa en stencil för att utforma en hoodie ger dig möjlighet att måla mönstret för hand eller ens använda en spray medium för att tillämpa den.

Datorbilder kan vara bra val om du vill använda anpassade transfer att designa en hoodie. Särskild överföring papper kan köpas för bläckstråleskrivare. Den utskrivna bilden kan sedan användas som en transfer. Datorbilder kan också skrivas ut och fästs på hoodie att få en uppfattning om hur den färdiga produkten kommer att se ut. Om grafik inte rätt storlek eller färg, är det oftast lätt att justera den i programmet innan något har lagts till luvtröja.

Du kan skapa en hoodie som är mycket detaljerade använder datorbilder. Det är nödvändigt att förstå hur man använder ett grafikprogram, men de flesta har tydliga användarinstruktioner för att hjälpa. Ett annat alternativ är att använda en av de många "gör min egen hoodie" webbplatser tillgängliga. Webbplatser som detta kan du ladda upp dina egna bilder samt använda några från sitt lager av bilder. Du kan designa en hoodie nätet i sin mjukvara och sedan betala dem för produkten. De kommer screentryck en hoodie bär din design, och kan även göra den tillgänglig för andra att köpa, om du vill.

  • Ett strykjärn krävs för att göra en DIY luvtröja.
  • En man klädd i en hoodie.