Vad bör jag veta om Cantaloupe Nutrition?

May 18

Även om det bör tas i stor hänsyn, cantaloupemelon näring förmodligen inte funderat mycket av många människor när de biter i en av dessa saftiga, söta meloner på en varm sommardag. Cantaloupes är en typ av muskmelon och är en del av squash familjen. De är de mest näringsrika av alla meloner.

Dessa söta luktande meloner kan odlas i en trädgård i en bakgård eller finns i en livsmedelsbutik eller bondens marknad. När du väljer en cantaloupemelon, finns det några saker att tänka på. En bra mogna cantaloupemelon kommer emulera namnet muskmelon ganska bra genom att ge bort en trevlig, söt doft.

Den cantaloupemelon bör vara frånvarande av någon stam. Mogna cantaloupes som är redo att plockas och ätas kommer ha fallit av stammen automatiskt. Stammen område av cantaloupemelon bör vara släta vid beröring. Att hitta rester av skaftet på en cantaloupemelon är ett säkert tecken på att frukten hämtades förtid.

Bortsett från den söta doften och brist på stammen, bör cantaloupes vara något tung i vikt, och skalet bör vara fast med en lätt ge när man trycker. Cantaloupes kan placeras på en disk i köket vid rumstemperatur för att ytterligare mogna. När den har nått önskad mognad, kan melon placeras i kylskåp tills den är klar att ätas.

Cantaloupe näring är viktigt att veta eftersom melon är inte bara rik på C-vitamin och betakaroten, är det laddat med kalium samt. C-vitamin, betakaroten och kalium är utmärkta i kampen mot sjukdomar i människokroppen. Andra viktiga näringsämnen i en cantaloupemelon inkluderar vitamin B3 (niacin), vitamin B6, kostfiber och folat.

Cantaloupes är fyllda med helande egenskaper som hjälper till att kontrollera blodtrycket och hjälpa kampen mot cancer. De håller blodet flyter smidigt, och de är till nytta i att sänka kolesterolet. Cantaloupes är laddade med vatten och är mycket låg i kalorier. Information om de näringsämnen i en cantaloupemelon är viktigt att förstå cantaloupemelon näring.

Vitamin C och betakaroten är antioxidanter som har visat att bekämpa hjärtsjukdomar, cancer och grå starr. Fria radikaler är cellskadande molekyler som sker naturligt i kroppen och tros orsaka förändringar i kroppen som leder till grå starr, hjärtsjukdomar och cancer. Antioxidanter neutraliserar fria radikaler som orsakar skada.

För att få de flesta näringsämnen från en cantaloupemelon, är det viktigt att låta cantaloupemelon att mogna ordentligt. Ju längre cantaloupmeloner tillåts mogna, desto högre betakaroten nivåer kommer att bli. Det är viktigt att veta att C-vitamin försvinner när den utsätts för luft. När en melon är halve att ätas, är det viktigt att en person täcka den del som inte äts för att hålla C-vitamin från att fly.

Kalium är en mycket värdefull del av cantaloupemelon näring. Kalium är ett mineral som hjälper till att sänka blodtrycket. Cantaloupes är betydligt hög kaliumnivåer, eftersom de bär mer kalium i en halv melon än en hel banan. Kalium eliminerar natrium kvar i kroppen. Ju mer en person äter, desto mer natrium han kommer att förlora, vilket hans blodtryck att sjunka. Kalium är också känd för sin förmåga att hjälpa till att sänka kolesterolet.

Kalium hjälper till att hålla kroppens low-density lipoprotein (LDL) kolesterolet under kontroll. Det håller LDL från kemiskt förändras och hålla sig till kärlväggarna. Kalium har varit känt för att sänka low-density lipoprotein och höja high-density lipoprotein (HDL), annars känd som "goda" kolesterolet.

Cantaloupe näring är viktigt att veta eftersom cantaloupes är laddade med viktiga vitaminer och mineraler. Det är på grund av dessa särskilda näringsämnen som vi har möjlighet att leva ett längre liv. Ju mer mat vi äter som är laddad med antioxidanter, desto mer makt vi har att avvärja livshotande sjukdomar.

  • Hypertoni kan bli följden av en kost som är låg i kalium och andra viktiga näringsämnen.
  • Cantaloupe.
  • En halv cantaloupemelon har mer kalium än en hel banan.
  • Cantaloupe innehåller C-vitamin och betakaroten, som har visat sig strida mot grå starr.