Hur man gör en Vanity Pall Överdrag med Rufsar

March 21

Detta projekt är en bedårande fåfänga pall Överdrag till ett badrum, omklädningsrum, lite girlâ € s rum eller cabana. De volanger är värt den extra tid och ansträngning. Prova ett tyg som håller formen, såsom nonshiny versionen av chintz kallas kretong, spetsar, siden shantung, eller någon form av tyngre bomull. Undvik något tyg som är för hal, såsom satin eller charmeuse, eftersom även personer med bullar av stål kan glida rätt off!

Att räkna ut din sits mönstermätningar, börja under din sittdyna, där den möter trä eller metall undersida, och gå över diametern till samma punkt på den motsatta sidan. Lägg 1 tum för din halv-tums sömsmån.

För att få kjolen mätning, följ dessa två steg:

 1. Mät din avföring från golvet till nedre kanten av stoolâ € s kudde.
 2. Mät kjolen omkrets och fördubbla den.

Detta exempel kjol mönster mäter 17 x 67.

Här behöver du mindre än en hel gård på 45- eller 60-tums hela tyg för din plats och om en annan 1-1 / 2 varv för kjolen, för totalt cirka 2-1 / 2 meter av 45- eller 60-tums hela tyget. Du behöver också 1 yard av 1/4-tums-bred resår. För att avgöra hur mycket elastisk du behöver, helt enkelt mäta omkretsen på din plats och tillsätt några inches.

Följ dessa enkla steg för att klä upp din fåfänga avföring på nolltid:

 1. Skapa din kudde och kjol mönster, om du vill göra ett mönster, och klippa alla tyget. För din kudde, rita en stor cirkel på din slaktare papper som är den exakta diametern på din avföring sätet, dra sedan en 1-tums cirkel runt det, för att möjliggöra en halv-tums sömsmån.

  Din kjol mönster kommer att vara en stor triangel.
 2. Placera dina kjol tyg räta mot räta så att tyget är vänd ut och in (se till att förena de två mindre sidorna). Sy din kjol tyget till ett rör, med användning av en halv-tums sömsmån.
 3. Arbeta på pallen, du € ll att samla tyget till stoolâ € s omkrets. Med tyger ansikte mot ansikte och råa kanter inriktade, stift ditt samlade kjol på tyget cirkeln med en halv-tums sömsmån.

  Hur man gör en Vanity Pall Överdrag med Rufsar
 4. Ta tyget från pallen och sy samman de två delarna med användning av en halv-tums sömsmån.

  Du kan använda långa stygn på symaskinen eller insamling foten.
 5. Sträck på resår runt sittdyna som en stor gummiband och se hur länge den behöver vara för att bekvämt glida på och av din avföring.

  Håll i båda ändarna tillsammans för att få en ungefärlig längd och sedan sätter de elastiska ändar med en säkerhetsnål hjälper.
 6. Klipp din resår till lämplig storlek och med krita eller en markör, markera din elastiska jämnt i fjärde och stift den elastiska till motsvarande kvartal tyget cirkeln.
 7. Sy resår runt din cirkel på sömmen du skapade när du sydde kjolen till kudden tyget, sätter och stretching den elastiska att rymma längden medan du syr.

  Hur man gör en Vanity Pall Överdrag med Rufsar

  För att avsluta de elastiska ändar, överlappa den elastiska 1/2 tum och använder en sicksack för att sy ihop så att det ser ut som ett stort gummiband.

 8. Fålla din rynkad vid botten med användning av en halv-tums sömsmån.

  Vänd ut och in och trä den på din avföring!