Hur väljer jag det bästa Tweezer Set?

November 3

Den bästa pincett set innehåller minst tre typer av pincett för olika användningsområden. Presentations fall bör vara tuff och tålig, och förvara pincetten säkert för att undvika skador, eftersom pincett är vassa. De pincett i uppsättningen ska vara gjorda av en hög kvalitet metall, såsom rostfritt stål, som inte kommer att bli trubbig snabbt eller vara benägna att rosta. Pincett i uppsättningen bör ergonomiskt utformade, med lätt att hålla grepp för att underlätta korrekt hårborttagning med minimal ansträngning.

En pincett set bör innehålla pincett med olika tips för olika ändamål. Den bör innehålla en mycket fin, spetsiga ändar pincett för noggrann och detaljerad ögonbryn skulptera. Det bör finnas en precisionsspets pincett med något större vassa ändar, för att ta bort envisa, djupare rotade hårstrån. Den tredje typen är den stora ände, lutande spets pincett, för att snabbt ta bort många hårstrån.

Pincett borde finnas med halkfri grepp som gör att du kan hålla och manövrera dem lätt utan att halka. Detta är särskilt viktigt när man arbetar runt ögonbrynet området, nära till ögonen. Vissa pincett set finns med gummigrepp för att säkerställa ett bekvämt grepp.

Tillverkad av hög kvalitet metall, bör pincetten vara robust och korrekt, och inte böja eller böja under användning. Endast den minsta klämmande åtgärd krävs, och pincett som är stora eller klumpig bör undvikas.

En pincett set av rostfritt stål anses god kvalitet, men titan pincett anses vara den bästa. Titan är lättare än rostfritt stål, men kan vara dyrare; Priset är oftast en bra indikator på kvalitet med pincett set. Var medveten om att eftersom pincetter används på kroppen, de är oftast icke retur till butiker för hygienskäl. Jämför pincett set i butiken innan du gör ett köp.

Den pincett set bör presenteras i ett ärende eller låda som ger säker lagring, som pincett knackar tillsammans kan bli slö. En säker hållare bör också hindra dem från att falla ut i målet. Vissa pincett set levereras med en spegel, när du reser eller på resan. Välj din pincett set beroende på om du kommer att använda den hemma eller när du är ute.

  • Pincett är praktiskt att hålla i någon väska smink för omedelbar hårborttagning.
  • Halkfria pincett är avgörande för korrekt ögonbryn skulptera.
  • Pincett bör göras eller rostfritt stål eller titan.
  • Raka tip pincett är utmärkta för användning på envisa hårstrån, särskilt på bikinilinjen.