Vad är Binder Clips?

October 19

Binder klipp är små enheter som används för prydligt hålla samman poster såsom små eller stora mängder papper. Ett bindemedel klämma består av en bit av fast metall böjd till formen av en triangel, med en punkt öppen. Genom de två ändarna av den öppna punkten, är två trådarmar loopas igenom för att underlätta öppning och stängning av pappersklämma. Armarna brukar placeras i ett nedre läge, mot papperet, för att ge mer säkerhet, eller en arm kan kvarstå upp för att möjliggöra klippet att hängas på en krok eller annan innehavare. Ett bindemedel klipp armar även kan tas bort för en mer permanent lösning.

Storlekar och ytbehandlingar

Denna användbara kontorsprodukter kommer i en mängd olika storlekar, vanligen mellan 0,375 till 1,0 inches (0,95-2,54 cm). Klippen kommer i ett brett urval av färger och utföranden för att passa olika behov. För vardag bindande behov, rostfritt stål och svart oxid är de vanliga binde clip mönster. Ytskikt i nickel, silver eller guld är tillgängliga för användning i viktiga presentationer och andra projekt. Binder klipp i primära färger är användbara för färgkodning dokument eller binda ett barns konstverk.

Andra användningsområden

Binder klipp är också ibland kallas bankman s clips och är relaterade till bulldog klipp, som är en mindre raffinerade men starkare version av dessa klipp. Kockar använder ibland denna typ av klipp för att hålla sina kokböcker öppna för specifika sidor. Binder klipp visar ibland upp i riktningar för att hålla delar av ett täcke tillsammans och scrapbookers har sett det konstnärliga värdet av dessa annars utilitaristiska objekt. Dessa klipp kan också användas för att balansera maskiner.

Fördelar och nackdelar

Bland binde klippets fördelar jämfört med standard gemet är dess förmåga att hålla fler ark papper tillsammans mer säkert och dess motståndskraft mot rost. På nedåtsidan, tar den upp mer utrymme än gemet och är en potentiell risk för människor som lider av karpaltunnelsyndrom. Även om bindeklippet har inte i närheten av populariteten eller stamtavla flitigt gem, har bindemedlet klippet ändå fungerat som ett viktigt vapen i människans eviga kamp mot högar av löst papper.