Vilka är biverkningarna av Aloe Vera?

October 20

Gelen finns i en aloe vera växt har många hälsofördelar och är allmänt anses säkra för utvärtes bruk. En annan produkt från aloe vera, latex som tas oralt, har också använts medicinskt men kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Biverkningar av aloe vera från kemisk hittades i latexen tros inkludera cancer och njursjukdom, och dessa biverkningar kan orsaka dödsfall. De biverkningar av aloe vera öka med högre doser. Andra biverkningar är diarré och kramper.

Hälso-tjänstemän är bekymrade över biverkningar av aloe vera i latex, en gul substans finns under sin släta yttre skal, speciellt när det används som ingrediens i laxermedel. En persona € s tolerans mot ämnet byggs upp över tid, och så småningom mer behövs för att uppnå samma resultat. Att öka mängden latex i en persona € s systemet leder till en högre risk att drabbas av de eventuellt farliga biverkningar av aloe vera. Ibland latex också intas för att behandla tillstånd förutom förstoppning, inklusive astma, kolit, diabetes, bursit, glaukom, osteoartrit, epilepsi, förkylningar, depression, åderbråck, hemorrojder och multipel skleros.

Den klara gelen, som inte är närstående någon av de farliga biverkningar av aloe vera, kan erhållas genom att klippa upp en aloe vera blad, och har många hud-lugnande egenskaper. Gelén kan appliceras på huden för att lindra en brännskada, munsår, förfrysning, solbränna och psoriasis. Gelen också ibland tillämpas på liggsår och kirurgiska webbplatser för att påskynda läkningen, men vetenskapliga bevis inte fullständigt har visat gelen fungerar som tros påskynda läkning. Gelen också ibland ges oralt i behandlingar för ulcerös kolit, klåda, artros, astma, diabetes och feber.

Aloe vera har många andra namn, bland annat lilja i öknen, bränna växt, Elephanta € s galla, Aloe barbadensis, Aloe ferox, Aloe spicata och Aloe perryi. Anläggningen var så värderas i det gamla Egypten, var det begravdes med faraon att följa med dem till livet efter detta. Det var i samband med odödlighet.

  • Aloe vera kan tas som ett komplement i juiceform.
  • Aloe vera gel kan lindra munsår.
  • Lämnar av aloe vera växt.