Hur väljer jag det bästa Merchant Bank?

October 22

Några av de viktigaste sakerna att tänka på när man väljer en affärsbank inkluderar avgifter, kundservice och kontraktslängd. Det är också klokt att lära sig om banka € s historia och rykte. Totalt sett är det klokt att få en helhetsbild av vad banken kräver och har att erbjuda så företagets ägare inte kommer att påverkas alltför mycket av individuella faktorer såsom en avgift eller lojalitet låg per transaktion till en bank som används för privata transaktioner.

Det finns flera olika typer av avgifter att tänka på när man väljer en affärsbank. Några av de vanligaste inkluderar per transaktion, rabatt och Statement avgifter. Den per transaktionsavgift är ett fast belopp tillämpas på varje försäljning, medan rabatten är en procentandel av försäljningen att banken kommer att behålla. Det kan vara till hjälp att beakta båda dessa faktorer tillsammans när plocka en bank, för ibland en avgift låg transaktionen kommer att kompenseras av en hög diskonteringsränta och vice versa. Uttalandet Avgiften är en platt avgift för att skriva ut kontoutdrag varje månad.

Även om det är önskvärt att finna en rimlig rabatt och per transaktionspriser, om de är för lågt, kan det tyda på att banken faller kort på andra områden. Priser måste vara hög nog för banken att inte bara hålla sig frisk ekonomiskt, men också för att ha resurser för att ge god kundservice. Ett sätt att avgöra rimliga priser är att bli utbildad på olika avgifter på marknaden så att en median skattesats för både per transaktions- och rabatter avgifter kan fastställas.

Rykte är en annan faktor att beakta när plocka en affärsbank. När forska denna aspekt av en bank, är det lämpligt att samla in information om upplevelser med handelsfartyg konton specifikt, förutom att lära sig om den övergripande kvaliteten på banken. Detta är en viktig process eftersom det inte bara ger information om kundens upplevelse, men det kan ge en företagare en uppfattning om hur tillförlitliga banken kommer att bli.

Villkoren i kontraktet är en annan sak att forska när man väljer en affärsbank. Att bestämma inkluderar kontraktslängd, minsta månatliga försäljningskrav, och avbokningsavgifter, om något. En korttidskontrakt ger företagets ägare fördelen av att ge banken en provkörning utan ett stort engagemang, medan en långsiktigt kontrakt kommer vanligtvis erbjuda lägre priser. Många banker kommer att vara öppen för att förhandla priser för långsiktiga kontrakt.

  • Vissa affärsbanker tar ut en avgift för att ge papperskopior av månatliga rapporter.