Vilka är de olika användningsområden för Torkade växter?

May 14

Många människor föredrar att använda torkade växter för dekorativa ändamål, såsom torkade blomsterarrangemang eller kransar. Potpurri kan också göras med doftande torkade växter. Vissa torkade växter, särskilt örter, kan användas för mat eller dryck. Växter med medicinska egenskaper kan även torkas. Lufttorkning är en av de enklaste sättet att torka växter, men de kan även torkas med hjälp av ett torkmedel, känt som ett torkmedel.

Torkade blommor arrangemang kan göras med hjälp av olika torkade växter och blommor. De växter och blommor i dessa arrangemang är oftast väljs för sin visuella intryck. Sköra stjälkar vanligen bort och ersättas med tråd. De kan då anordnas i vaser, med hjälp av blomsterskum. Vissa torkade blomsterarrangemang kan pågå i ett par år.

Dekorativa kransar kan också göras från torkade växter. Ramar för dessa kransar kan göras enkelt genom att böja tråd galgar i cirklar. Krokarna på galgar kan lämnas på, så de kransar kan hängas upp lätt. Olika torkade växter kan sedan ordnas runt omkretsen av klädhängare och säkras med tråd.

Potpurri är en blandning av torkade växter. De växter som används för att göra potpurri vanligtvis utvalda för sin visuella intryck samt deras doft. Några populära tillägg till potpurri inkluderar doftande örter, som kamomill, och torkade blomblad, som rosenblad.

Ett antal torkade växter kan även användas för att göra mat och dryck objekt. Örter är ett utmärkt exempel på växter som kan användas i livsmedel. Dessa är vanligen används för att säsongen andra livsmedel, som kött. Teer kan också göras från torkade blad, blommor och rötter. Dessa kan vara genomsyrad av varmt vatten i flera minuter.

Vissa växter som har medicinska egenskaper kan bevaras genom torkning. Antingen olika delar eller plantorna kan torkas, eller hela plantan kan torkas. Ginseng, johannesört, och drottning Annes snör är några medicinska växter som kan torkas. De kan strös på mat, läggs till kapslar, eller bryggt som te.

Ett av de enklaste sätten att torka växter är att lufttorka dem. De kan hängas upp var för sig eller i små buntar. Torkmedel, eller torkmedel, kan också användas för att torka växter som används för dekorativa användningar. Kiselgel är en av de mest effektiva torkmedel. Kan hällas torkmedel i en behållare och de torkade växterna kan sedan läggas på toppen innan den täcktes med mer av torkmedlet.

  • Torkade kamomillblommor kan göras till ett örtte.
  • Torkade chilifrukter.
  • Torkade rosenblad lägga en blommig doft för varmt badvattnet.