Vad är skillnaden mellan vuxna och unga Incarceration?

May 8

Den huvudsakliga skillnaden mellan vuxna och unga fängslande är fokus på rehabilitering för minderåriga brottslingar, i motsats till straff för vuxna fångar. Faciliteter för ungfisk körs mycket olika, och människor i sådana fängelser och fängelser har tillgång till olika typer av tjänster och support. Minderåriga är inte fängslas med vuxna förrän de når myndig ålder, och denna isolering stöder uppdraget att förhindra framtida brott och ge ungdomar en andra chans till en framgångsrik social integration.

I de flesta länder, folk tror ungdomsbrottslingar behöver disciplin och stöd för att förebygga en återgång till brott när de kommer ut, medan vuxna förövare kan anses bortom räddning. För vuxna, fängelse och fängelse är straff miljöer. Juvenile fängslande anläggningar dela vissa kvaliteter gemensamt med vuxna fängelser, men intagna har tillgång till utbildning, incitamentsprogram, och fler sociala tjänster och support. Läkemedelsbehandling vid sådana anläggningar, till exempel, tenderar att vara mer lättillgängliga.

Fångar i ett ungdoms fängslande anläggning har oftast en mycket snäv tidsplan, inställd på att införa disciplin. Liksom vuxna interner, de arbetar runt anläggningen på uppgifter som rengöring och underhåll och kan även utföra andra arbetsuppgifter. Många nationer kräver att ungdomar får en utbildning bakom galler, och människor kan ha ett visst antal timmar i klass varje dag. De kan driva likvärdighetstester medan ungdoms fängslande så de lämnar fängelset med ett intyg som ger dem möjlighet att söka jobb som kräver en gymnasieexamen. Eleverna kan också ha möjlighet att engagera sig i korrespondenskurser med högskolor, universitet och tekniska skolor medan de är inspärrade.

Rehabiliterings aspekten av ungdoms fängslande anläggningar ger fler möjligheter. Fångar kan ha möjlighet att delta i en mängd olika program, allt från religiösa departement till samhällstjänst. Dessa program lär socialt ansvar och även ge intagna med verktyg som de kan använda efter examen. Den före gärningsmannen skulle kunna söka arbete i omvärlden, till exempel, i stället för att känna sig pressad att återvända till brott.

I sällsynta fall kan regeringen besluta att prova en juvenil som vuxen, oftast när personen är nära myndighetsåldern och brottet är avskyvärda. Hantering brottslingar försökte som vuxna efter en fällande dom kan vara knepigt, eftersom det inte är säkert att hysa dem med vuxna fångar, men regeringen kan inte stödja en rehabiliteringsmiljö för sådana fångar, med motiveringen att det primära målet för fängslande för dem är straff , inte inlösen.

  • Vissa regioner har särskilda ungdoms fängelser för dem whoa € ve dömts för brott och fick fängelsestraff.
  • Vissa ungdomsbrottslingar är inspärrade för att begå en handling som bara anses vara en ungdomsbrottslighet.
  • Unga och vuxna anläggningar har ofta olika filosofier; en strävar att rehabilitera där den andra ses som ett straff.
  • En ungdoms häktet kan erbjuda rådgivning.