Vilka är de bästa tipsen för en First Cleanse?

May 15

Innan du börjar sin första rengöra, är det mycket viktigt att besöka en läkare för att identifiera eventuella villkor som kan förvärras av rena och höra en läkare ta på fenomenet rensning. När ges medicinskt godkännande, bör man förbereda sig för rena genom att köpa alla relevanta livsmedel, kosttillskott och material. Då ska man läsa all dokumentation om rena tillgängliga. Under rengöra själv, är det viktigt att hålla engagerade och att tänka fram emot alla de fördelar det rena kommer att ge. Det är ofta bra att planera för rättegångarna mot ett första rengöra genom att kartlägga de dagar som tillbringas på rena på en speciell kalender, inklusive noter av uppmuntran för tider av tvivel.

En första rengöra bör inte utföras av tonåringar eller barn utan tillräcklig tillsyn. Särskilt renar som innebär långa perioder av fasta är olämpligt för tonåringar. En tonåring intresserad av en första rengöra bör hålla sig till renar som innebär intag av friska frukter och grönsaker. Det är ohälsosamt både mentalt och fysiskt för ett barn att sluta äta för någon tid.

Om en rengöra innebär något annat än en förändring av kosten, t.ex. ett lavemang eller massage, kan det vara bäst att ha dessa aspekter som utförs professionellt. Det är svårt nog att gå igenom en första rengöra utan att behöva oroa sig för att ge sig själv ett lavemang. Som belöning för att begå till rengöra, kan det vara bra att behandla sig själv till en bastu eller en trevlig spa-dag.

Att vara förberedd för en kropp rengöra är en stor del av att få igenom rengöra framgångsrikt. Att veta vad som väntar i varje skede av rengöra är oftast bra. När du använder en välkänd rengöra, är det ofta möjligt att hitta konton andra människors erfarenheter med renar. Att ha allt ställa in i förväg kan också hjälpa en person att hålla fast vid den rena även när det blir svårt, eftersom renar kommer att kräva lite arbete för att underhålla.

De flesta människor tycker att en första rengöra är obehagligt. Hunger kan upplevas, och en del människor tror att lanseringen av gifter i systemet orsakar obehagliga förnimmelser. Förberedelser för dessa problem genom meditation eller en gemenskap av stöd är en viktig del av en första rengöra. Nästan alla rapporterar att de första dagarna av en rengöra är frustrerande, men när detta skede har passerat finns det ofta en känsla av upprymdhet.

Det finns speciella produkter och planer finns skräddarsydda för en första kropp rengöra. Det är inte nödvändigt att köpa dessa kit, men de kan ge användbar information om rensning som kommer att vara till nytta under en människas liv. I allmänhet finns det ingen anledning att hålla sig till ett särskilt program för första renar, som alla renar kommer att fungera.

  • Med hjälp av en bastu kan vara en bra start för en första rengöra.
  • Tonåringar och barn bör endast göra friska renar som involverar massor av frukt, grönsaker och vatten.