Vilka sevärdheter Ska jag Besök I Quebec City?

April 24

Vackra Quebec City i Providence i Quebec, är Kanada ligger vid sidan av St Lawrence-floden. Det finns så många sevärdheter i Quebec City att det är svårt att avgöra vad som ska se först. Rik historia och imponerande landskap är bara några av de många drar till området.

Vieux-Quebec - eller Gamla Stan Quebec - ligger ovanpå Cap Diamant. Cap Diamant är en stenig bluff som ursprungligen tjänade som ett militärt försvar för staden. Vieux-Quebec är fortfarande delvis omgiven av fästningsmurar. I själva verket var det namnet en Unescos världsarvslista 1985 på grund av det unika i väggen - det är den enda muromgärdade staden norr om Mexiko.

På ett liknande sätt, är Notre Dame den äldsta katolska socken norr om Mexiko. Det har bombarderats, rekonstrueras, och återställs under loppet av dess existens, med anor 1647. Det finns 900 personer begravda i basilikan s kryptan, däribland fyra av New Frankrikes guvernörer. Det finns också en orgelkonsert på basilikan den första söndagen i varje månad.

Château Fronetnac är den mest kända av alla sevärdheter i Quebec City. Det är en 1893 hotell som påminner besökarna av en spektakulär slott med många fantastiska torn. I själva verket är det en version av ett palats som kan hittas i Loiredalen i Frankrike. Turer är alltid tillgängliga för besökare; dock är det rekommenderat att bokningar göras i förväg.

Den Citadelle är en av de många militära inspirerade sevärdheter i Quebec City. Det är en stjärnformad fästning som byggdes av hertigen av Wellington att försvara sig mot risken för amerikanska attacker efter kriget 1812. Tours ta allmänheten genom Citadelle och tjugofem byggnader runt campus. Några av de andra byggnaderna inkluderar fängelset och pulvret hus - nu båda är museer. Besökare kan bevittna vaktavlösningen vid Citadelle, liksom.

The Place-Royale, eller Royal Square, är en av attraktionerna i Quebec City som gör upp dess hjärta och själ. Det var centrum på 1600-talet och 1700-talet. Nu, folkdans och festligheter överflöd på alla tider på året. Det finns även en byst av kung Ludvig XIV i mitten av torget.

Parc des Champs-de-bataille, eller Plains Abrahams, är en stor 267 tunnland (108 hektar) stadspark. Den har två Martello torn av sten och som syftar till att försvara staden. Det har också cykelvägar, rastplatser och en scen för sommarens konserter. Dessutom erbjuder det besökarna en chans att promenera genom ett konstmuseum där majoriteten av de målare och skulptörer föddes i Quebec. Till exempel har Jean-Paul Riopelle en permanent utställning på museet. Museet byggdes 1933 och nyare konstruktion inkluderar en reception, presentbutik och välsmakande café.

En annan av de utsökta sevärdheter i Quebec City är Hôtel du Parlement. Det inrymmer nationalförsamlingen och kan turnerade med en guide eller på egen hand. Musée de la Civilisation är ett måste attraktion. Den har fantastiska skärmar, praktiska utställningar, hologram, videor och allt däremellan. Drakar, myror, bio, och mordgåtor är några av de ämnen som har täckts.

För dem som vill ta sig utanför stadsgränsen i Quebec City - Ile d'Orléans är bara 10 miles (16 km) ut. Den beboddes av indianerna och sedan avgöras av franska som en handelsstation. Det är isolerade från fastlandet; så, bara cirka 7.000 personer för närvarande bor där. Det är relativt oförändrad och är ett jordbruksområde. Så, historiska hem och frukt står är normen.

Endast 7 miles (11 km) utanför Quebec City är Montmorency Falls. De är (83 m) 272 meter hög - högre än de världsberömda Niagarafallen. På natten under sommaren, de belysta för en sann fototillfälle.

  • Quebec City har en byst av kung Ludvig XIV i Royal Square.
  • Folkdans och festivaler hända året runt på Place-Royale.