Vad är en SlingCatcher ?

March 19

En SlingCatcher är en ytterligare komponent som finns med en Slingbox som hjälper aktivera fjärr tv-tittandet av material som prenumererar på, till exempel en satellit eller kabel tjänst. Medan en Slingbox är kapabel att ta en videoström och kanalisera den till din dator eller mobiltelefon, är SlingCatcher kan mer. Det är användbart i att videoflöden kan visas på alla datorer med en SlingCatcher ansluten, i stället för att begränsa uppspelningen till en dator eller mobiltelefon skärm.

Fördelen med en SlingCatcher är att den ger många fler alternativ för att dra nytta av en Slingbox . Medan det kan vara möjligt att njuta televisionsprogrammering på en dator, till exempel, knappast är det bekvämt för mer än en eller två personer i taget. Att ha en SlingCatcher spelar på en TV kan tjäna ett antal praktiska ändamål.

Den SlingCatcher behöver bara några enkla saker att arbeta. Det första är en TV. Nästa är en bredbandsnätverksanslutning. Den tredje saken som behövs är en nätverksrouter. Om alla dessa saker är på plats på resmålet för videon, givet samma utrustning finns också på plats där Slingbox är, är ganska enkelt att få video.

Oavsett om det är i nästa rum, eller i hela landet, gör avståndet ingen skillnad för SlingCatcher . För dem som vill ha möjlighet att titta på TV i ett annat rum, men vill inte dra kablar eller oroa hyra en annan digitalbox, är detta ett alternativ som kan åstadkomma det. För dem som reser utan vill se en show som inte är tillgänglig när de är på, är detta ett alternativ för dem också.

Den SlingCatcher kräver ingen prenumeration, vilket innebär den enda kostnad för användaren den initiala kostnaden för förvärv av utrustning och bredbandsanslutning. Den SlingCatcher & handel i sig kostar ca $ 250 $ (USD). Bredbandsanslutning avgiften varierar beroende på region och hastighet. Många företag kommer att erbjuda flera hastigheter. Högre hastigheter kan ge en bättre videokvalitet.

Den SlingCatcher kan också användas för att visa datorbilder på en tv-skärm också. I detta fall är en kabel eller satellit-anslutning krävs inte eftersom det inte är den källa som visas på fjärr tv. Detta kan vara en särskilt användbar funktion om att ge ett bildspel eller undervisning programvara till en grupp av människor.