Hur kan jag planerar en semester på en stram budget?

July 5

Om du planerar en semester och vill spara pengar, det finns många saker du kan göra för att sträcka din budget avsevärt. Nyckeln till en budget semester är att sätta upp så många detaljer som möjligt i förväg så att du inte behöver hantera oväntade utgifter, som tenderar att doppa i en budget snabbt och drastiskt. Börja genom att klargöra hur mycket pengar du har tillgängliga för att spendera? Är det verkligen vad du trodde? Mer? Mindre? När du vet ditt riktiga budget, kan du planera din semester med följande riktlinjer.

Om du inte har något emot att planera din semester på flykt, Internet rabatt webbplatser erbjuder ofta sista minuten-erbjudanden som kan spara upp till 50 procent på flygresor till utvalda platser. Om detta är uteslutet, anser långfärdsbussar, som ofta omfattar hundratals städer för ett fast pris. För korta resor, använda en bil, speciellt om du reser med en grupp och kan dela gas och vägtullar. Även hyra en bil kan vara ett bra budgetalternativ om man gör det på nätet eller använda en kupong.

Även hotell kan tyckas självklart val för semester boende, är sanningen att de ofta är övervärderade och sluta äta så mycket som hälften av budgeten. Om du är bekväm att öppna ditt hus till främlingar, kan ett bostadsbyte klubb sätta dig i kontakt med människor som bor i andra städer som är villiga att byta hem med dig under en begränsad tid. Om det låter för ekivokt, hyra en lägenhet är det närmaste du kan komma till ett hotell för ett mycket billigare takt. Lägenheter kan du också laga din egen mat, vilket kommer att spara hundratals i restaurang måltider. Om du håller dig nära hemmet för din semester, anser camping. Sova under stjärnorna är romantisk, äventyrlig, och till och med bekväma, eftersom de flesta campingplatser erbjuder nu allt från duschar till eluttag.

När det gäller mat, undvika restauranger så mycket som möjligt. Laga din egen om det alls är möjligt, eller äta på lokala diners eller avhämtning arenor. Om du reser med barn, alltid välja en plats som erbjuder ett reducerat pris barnmeny. Handla för mellanmål på det lokala snabbköpet och undvika montrar runt turistiska attraktioner så mycket som möjligt.

Slutligen, vara öppen för alternativ. Resor i lågsäsongen om det innebär stora besparingar, och inte falla för frestelsen att köpa souvenirer överallt; du kan sluta spendera en mindre förmögenhet på prydnadssaker du kommer förmodligen aldrig titta på igen när du är hemma.

  • Semesterfirare med en stram budget kan shoppa för flygrabatter.
  • Kuponger kan hjälpa resenärer att spara pengar på semester.
  • Samla reservdelar förändring kan hjälpa till att betala för semester kostnader.
  • Semester kan ske nära hemmet, skära ner på resekostnader.
  • Rabatt webbplatser kan hjälpa resenärer att spara pengar på sista minuten-flyg.
  • Hotell vistelser är en av de största kostnaderna när man går på semester.
  • Vissa orter erbjuder bra semester erbjudanden under lågsäsongen.