Vilka är de olika typerna av Machine Tool Tillbehör?

March 1

Maskinverktyg tillbehör allt från skruvstycken och klämmor för att skära bitar. För de flesta butikstjänster, är en maskin av liten eller ingen hjälp utan hjälp av flera olika typer av maskinverktyg tillbehör. Andra verktygsmaskiner tillbehör som ofta förbises, såsom skriftlärda, antal frimärken och blåelse kemikalier, är ovärderliga när man börjar på en invecklad och noggrann bearbetning projekt. Mätanordningar, Hammare av olika typer och även borstar för att sopa bort metallspån är mycket användbara verktyg när man arbetar på alla typer av metall bearbetningsverktyg.

Vissa metallbearbetningsmaskiner, såsom en kvarn, är beroende av vissa maskinverktyg tillbehör för att hålla arbetsstycket på plats under hela bearbetningsprocessen. Multifunktionsklämmor är oftast rätt val när du arbetar med alla typer av fabriken sedan klämmorna kan justeras för att hålla arbetsstycket i nästan vilken vinkel eller position på kvarnen sängen. Också krävs för att driva bruket ordentligt skärverktyg i olika storlekar och stilar. Oavsett polering en kontrollpanel med motor vrida märken eller rakning del material ifrån en komponent för att möjliggöra en mer exakt passform, är den rätta skär bit i fräsmaskinen ofta den perfekta inställningen för att utföra uppgiften.

En annan av de många maskinverktyg tillbehör som inte är lätt ersättas är en threader fäste för en svarv. Genom att placera denna infästning på en metall svarv, är operatör kunna skapa en myriad av gängstorlekar och typer genom att programmera rätt justeringar i threader kvarstad och vrida svarven på att utföra sitt jobb. Den lettring kvarstad är ett annat ovärderligt verktyg när du skapar ett grepp för en hammare eller skruvmejsel handtag, bland många andra användningsområden. Medan dessa typer av tillbehör är till hjälp för att skapa resultat vid användning av en maskin, är andra tillbehör som används före någonsin släppa ut metallen i maskinen. Mätinstrument används vanligtvis i urvalsprocessen när du söker efter en bit metall lager som ska användas i maskinen.

Vid mätningar och placera vissa märken på en bit metall kommer maskinist ofta använda en produkt som kallas maskinist s färgämne eller blåelse. Denna bläckliknande produkt målas eller torkas på metallen och fick torka. När torkat använder maskinisten annan av de många maskinverktyg tillbehör, en syl, att skriftlärd ett märke i siktad området. Denna process skapar en referenslinje som är lättare att se när metallen bearbetas med andra tillbehör för verktygsmaskiner.

  • En hammare är en mindre vanlig tanke på verktygsmaskin tillbehör.