Vilka är användningsområdena för Apis i Homeopati?

February 25

Den homeopatiskt medel apis är uppkallad efter honungsbiet. Honungsbin används vid framställning av apis. Vid användning i homeopatiska läkemedel är apis används för olika förhållanden och sjukdomar inklusive hudsjukdomar, urinvägsinfektioner, och artrit.

I homeopati, är apis framställs från den kvinnliga honung beeâ € s stinger och kropp. När beredare samlar kvinnliga honungsbin, de mosade och vänster till brant i alkohol. Denna process ger tinktur apis.

Olika hudsjukdomar och villkor kan dra nytta av den homeopatiska användning av apis. Hives är röd upphöjda welts på huden, oftast tillsammans med klåda och utslag, kan visas var som helst på kroppen och är ofta resultatet av en allergisk reaktion, och kan dra nytta av användningen av apis i homeopati. Dessutom kan apis användas för att behandla reaktioner på insekts och bistick och biter såsom svullnad, klåda och sveda.

Andra hudsjukdomar kan dra nytta av användningen av apis i homeopati. Detta inkluderar en demonstrerade effektivitet för att lindra smärta i samband med solbränna, vilket ofta resulterar i rodnad eller blåsor hud. Andra användningsområden inkluderar behandling utslag som presenterar med en bård eller svullna fläckar i huden.

Sjukdomar och villkor i samband med urinvägarna är en annan användning av API: er i homeopati. Urinvägsinfektioner svarar bra på homeopatiska behandlingar med apis. Dessutom kan de som lider av urinretention svårigheter eller andra villkor som är förknippade med smärtsam urinering tjäna på att använda API: er som ett homeopatikum botemedel.

De som diagnostiserats med en inflammatorisk sjukdom kan också dra nytta av användningen av apis. Arthritissufferers kan hitta lindring genom att använda API: er som ett homeopatiskt medel. Andra inflammatoriska tillstånd som svarar bra på användningen av API: er i homeopati inkluderar pleurit och peritonit. Inflammation relaterad till lever, njure, eller äggstockar kan också svarar bra på apis homeopatiska medicin behandling.

Symptom som beror på förkylning och influensa kan också dra nytta av användningen av apis. Den homeopatiskt medel kan hjälpa till att lindra feber, minskar inflammation och lindra halsont. Påssjuka och mässling kan också svara väl till användning av API: er av en kvalificerad homeopatisk läkare.

Apis i homeopatin kan också användas för att behandla ögonsjukdomar och krämpor. Röda ögon, eller bindhinnan och passform är bara två av de många ögonsjukdomar apis kan hjälpa behandla. Apis kan också bidra till att minska svullnad eller ödem, under ögonen och på ögonlocken.

  • Apis används för att behandla passform.
  • Apis är tillverkad av den kvinnliga honung beeâ € s stinger och kropp.
  • Apis kan hjälpa behandla ett bi sting.
  • Apis kan användas för att behandla förkylningssymptom, som ont i halsen.