Manikyr som varar

February 16

Göra ett hem manikyr är ett bra sätt att spara pengar istället för att springa till salongen hela tiden för att få dina naglar gjort. Lära några knep kan du ens märker att ditt hem manikyr varar längre än spa eller salong. Det finns bara fyra grundläggande steg för att göra dina naglar.

Innan du börjar måla naglarna som du behöver för att förbereda dem. Applicera nagellack remover över dina naglar, även om du inte har någon nagellack på. Den nagellacksbort kommer att bli av den naturliga oljor som finns på dina naglar.

Det finns fyra grundläggande steg för att göra dina egna naglar:

  1. Base Coat: Du vill börja med en stark grund. Du gör detta genom att tillämpa ett baslack på dina naglar. Grundlacken bidrar till att stärka tips av naglarna och hjälper den färgade polish för att gå på jämnt. Applicera det första skiktet till den övre delen av spikarna. Låt dina naglar in mellan en till två minuter. Nu gäller baslack till hela nageln.
  2. Polska: Detta är alltid den roliga delen av manikyr. Välj ut din favoritfärg. Du vill använda ett nagellack som inte är klumpiga. Om du inte är säker än det är bäst att börja med färsk nagellack. Rulla polska flaskan mellan händerna. Detta kommer att hjälpa till att blanda polera noggrant. Skaka inte flaskan med polish. Skakar den polska skapar luftbubblor, vilket påverkar kvaliteten på polska. Applicera polish generöst. Måla en remsa av färg i mitten av nageln och åter dopp borsten. Sedan måla en annan remsa till höger om mitten rand. Åter dopp borsten och applicera till vänster om mittremsan. Gör detta till alla naglar. Nu vänta i ungefär femton minuter och applicera det andra lagret av polish. Detta kommer att ta längre tid att torka än att tillämpa endast ett lager, men lacket håller längre när polish är tjockare.
  3. Top Coat: Det finns tillfällen som vi gillar att hoppa över detta steg. Gör det inte! Ta dig tid att göra dina naglar rätt och manikyr kommer att pågå längre, sparar mer tid i slutet. Applicera överlack på polska. Täckfärgen stärker naglarna och kommer också att hjälpa till att torka polska snabbare.
  4. Torkning av naglar: Ta din tid att torka naglarna. När du rusa torkar naglarna, också köra du risken att förstöra dina naglar. Det finns ett sätt att det kan ske utan att oroa dig för att smeta dina nymålade naglar. Placera handen i en skål med isvatten, och hålla dem i vattnet så länge du kan. Sen fortsätter att doppa dem i och ur vattnet i fem minuter. Detta bidrar till att ställa lacket på nageln.

Nu när du är klar med dina naglar du kan ställa tillbaka och titta på dina vackert målade naglar.