Vad är silver Stocks?

November 30

Silver bestånd är aktier i publika bolag som gruvan och marknads silver eller som annars utsätts för silver marknaden. Att investera i silver eller andra ädelmetaller snarare än ett företag, bör man köpa silver råvaror eller terminer i stället för silverlager. Silvers utbud och efterfrågan som styr priset, och silvermarknaden i sig kommer dock att påverka avkastningen på en investering, oavsett i om det är i lager, aktieoptioner, terminer eller råvaror.

Silver företag som handlar på en börs kan sälja stamaktier till vanliga investerare. Dessa företag kan handla sina lager på flera olika börser i olika länder. Silver bestånd är inte alltid det mest ekonomiska sättet att investera i silver marknaden. Att köpa optioner på en silver lager kan aktivera investeraren att köpa in silver marknaden till ett bättre pris. Aktieoptioner tillåter investeraren att köpa aktier till ett bättre än marknadspriset, så att köpa optioner på en silver lager gör det möjligt att ibland köpa silverlager till ett pris som slår marknaden.

Att köpa silver som en handelsvara skiljer sig från att köpa silverlager i att råvaror tillåter investeraren att faktiskt egna silver istället för aktier i ett bolag. Silver som en handelsvara handlas på flera börser runt om i världen, bland annat Chicago Mercantile Exchange, den brasilianska Mercantile och Futures Exchange och London Metal Exchange. Terminskontrakt, som också handlas på merkantila börser, utgör ett avtal för en investerare att köpa något för ett fast pris som en säljare är ännu att producera. Så, silver terminer tillåter människor som vill köpa in silver marknaden att låsa in ett pris för silver som är bättre än marknadsvärdet. Om en investerare känns hausse om silver priser, köper ett terminskontrakt kommer att ge både en bättre vinst och en snabbare avkastning.

Silver kan vara en spekulativ investering, men det behöver inte vara. Historiskt silver råvaror är billigare än andra ädelmetaller samtidigt visar konkurrenskraftig procentuell tillväxt; silver lager håller också jämna steg med sina dyrare motsvarigheter. Alternativ och framtida kontrakt är lite mer riskfyllda eftersom deras värde är beroende av marknadens nycker än en konventionell silver lager eller råvara, men silverlager gör förstärka en investeringsportfölj genom att ge mer säkerhet än vanliga beståndet av andra företag.

  • Silver företag som handlar på en börs kan sälja stamaktier till vanliga investerare.
  • Att köpa optioner på en silver lager kan aktivera investeraren att köpa in silver marknaden till ett bättre pris.