Vad kan jag göra för Free i Omaha, Nebraska?

January 1

Omaha erbjuder en mängd intressanta aktiviteter som är gratis. Oavsett om du är utomhus eller inomhus, kommer du aldrig slut på bra saker att se och göra som är gratis i Omaha. Flickor och pojkar Town, Mormon Pioneer Cemetery, Old Market och födelseplatser för Gerald Ford och Malcolm X är bara några av Omaha s fria attraktioner.

Flicka och pojke Town är en fungerande anläggning som vårdar och hjälper övergivna, misshandlade och försummade barn och är ett "måste se" attraktion som är fri i Omaha. Det började 1917 som Fader Flanagan s Boys 'Home. Filmen Boys Town starring Spencer Tracy som Fader Flanagan släpptes 1938 och souvenirer från filmen finns tillgängliga för visning på flicka och pojke Town. Staden arbetar med samhällsorganisationer och skolor och har ett campus, trädgårdar och en Hall of History.

Mormon Pioneer Cemetery har över 600 mormoner begravda i den. Dessa mormoner dog reser Mormon Pioneer Trail i de kalla och tuffa väderförhållanden i vintern 1846. Över 70.000 mormoner använde denna väg mellan 1846 och 1869, som sträckte sig från Nauvoo, Illinois till Salt Lake City, Utah. Kyrkogården innehåller monument och landmärken hedra mormonpionjärer och kan ses gratis i Omaha.

Old Market är en 12 kvarter shoppingdistrikt i centrala Omaha med tegel gator och historiska byggnader. Det är erkänt som ett historiskt distrikt med det nationella registret över historiska platser och Handelskammaren är känd för att organisera rundvandringar. Resa Old Market är gratis i Omaha om du inte vill köpa något i de många butikerna. Browsing är gratis, dock, och åtminstone vid tidpunkten för denna skrift, butikerna Old Market inkluderar två second hand-butiker: en bokhandel som heter Jackson Street Böcker och en klädaffär som heter Retro Recycle.

Gerald Ford Födelse Site och Rose Gardens utmärkelser och minns den 38: e amerikanska presidenten som föddes i Omaha 14 juli 1913. Den rosenträdgårdar tillkom för att hedra Fords änka, Betty. Födelsen faciliteter en replik av Fords barndomshem, eftersom den ursprungliga förstördes av två bränder. Repliken hem innehåller minnessaker från Fords dagar i Vita huset och du kan se både hem och trädgårdar gratis i Omaha.

Malcolm xa € s Födelse Site utmärkelser och minns afroamerikansk aktivist som föddes i Omaha 19 maj 1925. Det finns bara en informationsmarkör att se här som Malcolm X barndomshem är inte längre på webbplatsen, men platsen har betydelse historiska betydelse. Malcolm xa € s födelse site är erkänd av det nationella registret över historiska platser.

  • Malcolm X föddes i Omaha, Nebraska.