Vilka är de olika trä staketet Styles?

December 5

Stilen i något trä staketet bör passa den estetiska av huset kring vilket det byggs, så variationerna på de mönster som är nästan oändliga. De vanligaste trä staketet mönster inkluderar en traditionell kolonialstil staketet, gotisk och fransk gotisk stil trä staketet, stängsel med platt-top strejkvakter, staket med hund-ear strejkvakter, och staket av varierad avståndsmönster. Storleken på varje postering kan variera också, både i höjd och i bredd, för att skapa en look som specifikt kompletterar utseendet på en viss hem. Stilen i stolparna kan variera samt att komplettera både staketet och hemmet stängslet omger.

Den vanligaste trä staketet är den traditionella kolonialstil. Denna typ av stängsel terar mycket ofta trä vitt pålar som nådde en topp på toppen. Varje postering är av samma storlek och form, och de är åtskilda från varandra för att medge solljus och luft att passera igenom. Sådan avstånd tillåter också förbipasserande att se genom stängslet vid något landskapsarkitektur eller trädgårdsterar varvet kan innehålla. En grind är mycket ofta ingår i konstruktionen av stängslet, i allmänhet vid foten av en gångväg som leder till en framdörr. Grinden är liknande i konstruktion och stil till resten av stängslet. De strejkvakter kan också fästas så inga luckor mellan varje postering, skapa en tätare, mer privat look.

Gotisk stil trä staketet konstruktioner med strejkvakter som är mer dekorativt vid sina toppar. Överdelen av strejkvakter kan funktionen en mer böjd titt på toppen, och de franska gotiska stil funktioner cut outs vid basen av varje topp till accent toppen av staketet. Hund-ear strejkvakter är platt på toppen, och de övre hörnen av strejkvakter skärs i en vinkel. När två pålar är placerade tätt intill varandra, de skär vid toppen av varje postering bildar ett V mellan de två träbitar. Platt topp pickets liknar hund-ear strejkvakter, men att de inte har några nedskärningar på toppen av demonstrationen.

Höjden av de individuella spjälorna kan varieras för att skapa en mer spännande trä staketet. De strejkvakter kan skäras för att bilda toppar mellan stolpar, eller dalar. Detta kan göras med någon typ av postering och varians kan ändras lätt för att skapa en egen look för att passa byggmästare planer.

  • Ett hus med en staketet.
  • Stilen i staketet bör komplettera stilen i hemmet.