Vad är en elektrisk Bath?

December 19

En elektrisk bad hänvisar till flera olika enheter, bland annat en tidig stil solarium, ångbad drivs med el, eller ett japanskt bad med faktiska ström som går genom den. Ånga tros ha flera hälsofördelar, med undantag för personer som har vissa medicinska tillstånd eller är gravida. Inte längre provinsen de rika, har en elektrisk ångbad blivit mycket vanligare, tillsammans med många automatiska tillbehör badrum.

De första elektriskt bad system var metallkantade lådor med ultraviolett ljus, en tidig version av den moderna solariet. Den berömda White Star Line fartyget RMS Titanic hade en i en kammare nära dess turkiskt bad anläggning. Antagning till det turkiska badet på fartyget kostar motsvarande 1 $, och män och kvinnor togs in vid olika tidpunkter. Efter en bastu eller ett solningen kunde badande ta ett svalkande dopp i Titanicâ € s pool.

En modern elektrisk bad brukar drivna med ånga med el. Ångduschar för lyxiga badrum finns i arbetade skåp kapslingar och använda en ånggenerator för att fördjupa den badande i ångan i stället ett vattenflöde. De finns främst i spa eller gym. Dessa elektriska bad enheter kan ha bekvämligheter som ett säte, aroma automater, och även belysning och musik. Ångbad bör normalt användas i korta snäppa för att undvika överhettning.

Många människor tror att fuktig värme från en ångdusch eller elektrisk bad är bra för avkoppling stela leder och muskler, särskilt efter träning. Det kan också hjälpa stressade människor att slappna av. De med hjärtbesvär, diabetes, blodtryck frågor eller som är gravida brukar rekommenderas att undvika den höga värmen. Forskare och hälsoexperter har också konstaterat att de ultravioletta strålarna från moderna garvning bås kan orsaka hudcancer.

Denki Buro, eller Denki furo, är en liten badkar med elektriska plattor som släpper ut en låg spänning ström genom vattnet. De finns i en del japanska badhus, eller sento Den badande sitter mellan plattorna i den aktuella, vilket orsakar musklerna att dra ihop och är påstods koppla dem. Japanska elektriska bad är tänkt skada för spermier, men ingen är säker. Eftersom dessa bad är oftast extremt varmt, är det mer sannolikt att minska spermiernas rörlighet och produktion med regelbunden användning värmen.

Moderna faciliteter som innehåller ångbad kan också utrustas med elektriska bad tillbehör. En elektrisk toapapper systemet doserar toalettpapper när användaren passerar en hand under eller över en sensor. Vävnaden därefter extruderas i förinställda längder, med indikatorlampor som låter underhållspersonal vet när enheten är låg på papper. Pappershanddukar och elektriska handtorkar som denna är vanliga i offentliga badrum i butiker och på flygplatser. Dessa och andra enheter som elektriska spegel defoggers att hålla badrum snyggt och lättare att rengöra.

  • De första elektriska bad system var tidiga versioner av moderna solariet.