Hur väljer jag det bästa gardinstång Brackets?

December 22

Gardinstång parentes bitarna används för att säkra gardinstänger till väggen eller fönsterkarmen innan hängande gardiner. Konsoler och stavar är vanligtvis säljs tillsammans som ett set. Många typer av gardinstänger finns, inklusive vanligt eller dekorativa stavar, fjäderbelastade eller dragstänger, och dubbla eller tredubbla stänger för att hänga lager av gardiner på ett enda fönster. Gardinstänger och fästen ska väljas utifrån inredningen i rummet samt stil och vikten av gardinerna själva. Den typ av gardinstång konsoler du behöver beror på vilken typ av stavar och gardiner som du har valt samt designelement i rummet.

Först överväga ytan som du tänker hänga dina gardiner. Om det inte finns tillräckligt med utrymme på vardera sidan av fönstret för en utskjutande gardinstång, kommer du vill använda en grundläggande spö och konsolsystem. I detta fall kommer de gardinstång parentes antingen ingå i staven förpackningen eller kommer att finnas tillgänglig separat och märkta för enkel val.

För extremt trånga utrymmen, välj en fjäderbelastad eller dragstång och fästsystem, eftersom dessa är placerade inuti fönsterramen och ta upp minsta möjliga utrymme. Dragstänger är också ett utmärkt alternativ för lägenhetsinvånare som inte vill skapa hål som måste lagas och för dem som kanske inte har möjlighet eller lust att montera fästen och installera stavar. De gardinstång parentes är integrerade i fjäderbelastade eller dragstänger och behöver inte köpas separat. Om du äger ditt hem och har inte för avsikt att flytta fästena och stavar inom överskådlig framtid, gärna välja ett mer komplicerat alternativ och få lite hjälp med installationen om du är osäker på hur man ska gå vidare.

Ta stil och vikten på dina gardiner i beaktande när man väljer gardinstänger och gardinstång parentes. Till exempel, om dina gardiner är på fliken-top sort, kommer du att kunna se ett avsnitt av stången och möjligen hela fästet när gardinerna hängs. Av denna anledning, kanske du vill överväga en stång och fäste med ett dekorativt element snarare än en strikt utilitaristisk design. Välj en stil som motsvarar din gardin val och övergripande inredningen i rummet där den ska användas, kontrollera sedan vikt kapacitet på stavarna och konsoler innan de köper.

  • Gardinstänger och fästen ska väljas utifrån inredningen i rummet samt stil och vikten av gardinerna själva.