Vilka är de bästa Bob frisyrer för barn?

March 15

Bob frisyrer är samtidigt klassisk och modern. Som en av de mest mångsidiga frisyrer, "bob" är lämplig för alla åldrar, nästan varje ansikte typ, och varje hårtyp. Bob frisyrer för barn är inte riktigt allt som skiljer sig från dem för vuxna, och i själva verket finns det ett par skäl till varför de kan vara mer lämpligt. På grund av den mångsidighet av bob, är det bäst att göra lite spaning innan du drar ett barn iväg till salongen, så titta igenom bilderna för att få en uppfattning om vilken typ av bob frisyr som passar bäst för barnet. Bläddra salong och hårvårds webbplatser för bob frisyrer för barn eller besök din lokala salong för idé böcker.

Precis som de vuxna versioner, bob frisyrer för barn kan variera något i längd, och kan vara graderade, staplas, mjuk eller hård. Den största fördelen med bob frisyr för små flickor är instant "fullhet" vunnits genom att klippa håret kortare. Småbarn och småbarn tenderar att ha väldigt fint hår när håret är långt. Eftersom pojkar tenderar att ha sitt hår beskäras kort till huvudet, särskilt runt öronen och nacken, det mesta av duniga fina bebis hår har skurits två, tre, eller flera gånger när de fyller tre. För de flickor vars hår är kvar att växa långt, är att baby-fint hår fortfarande med dem i ändarna. Genom att klippa det kort, är vikten avlägsnas tillsammans med finare hår och resultatet är nära omedelbar fyllighet.

För unga flickor, en kort, graderad bob med rena linjer som är mest lämplig. För äldre barn och tweens, fransar och lurviga bobs är lika lämpliga. Bob frisyrer för barn tenderar att falla till mellan hakan och basen av halsen i längd. Om ett barn har trepidations om skära av deras längd, börja med en längre version av bob för att ge tid för justering. Bortsett från längden, speciellt när det kommer till barnen, är den största frågan ofta om att klippa lugg eller inte.

Skär lugg håller håret från att falla in i barnens ögon. Om håret inte kan hållas diskret genom att vika den bakom örat, kan ett pannband eller hårspänne vara nödvändigt att hålla håret tillbaka - särskilt under aktiviteter som sport eller spela. Tänk på aktivitetsnivå för barnet. Om det har varit ett problem i det förflutna, välja en bob med lugg.

En av de största fördelarna för bob frisyrer för barn är det lätt att vården. Tvätt är snabbare och lättare och kamma det tar mycket mindre tid med mycket färre tårar. I själva verket kan en bob frisyr vara den perfekta frisyr när undervisning ungar till egenvård för sitt hår. För att hjälpa till med denna process, investera i en viktlös spray-on Detangler eller balsam och en bred tand kam som passar deras händer. Var noga med att visa barnen det korrekta sättet att tvätta och ta hand om sitt hår innan du slår loss dem med hårvårdsprodukter.