Vilka är de bästa sätten att reparera Basement Sprickor?

March 22

Basement sprickor är helt normalt, även om de kan orsaka en hel del problem för villaägare. Krympande betong placerar en stor mängd stress på en källarvägg, vilket resulterar i sprickor. Även om du inte kan förhindra att dina källarväggar från att krympa, kan du fylla sprickor innan vattnet tillåts sippra insidan av ditt hem.

Polyuretanskum injektioner används ofta för att fylla källaren sprickor. Denna typ av skum kombinerar med vatten inne i sprickan för att skapa en solid hål filler. Som det härdar, kommer polyuretan bildar en tuff tätning med källarväggar skapar en barriär som är omöjligt för vatten att komma in. Det finns andra metoder som kan användas för att fylla källar sprickor, även polyuretanskum ofta är den föredragna metoden.

Patch kit som har utvecklats för källaren sprickor kan köpas i järnaffärer runt om i världen. Dessa kit kan stoppa vatten från att läcka in i en källare tillfälligt, även om de är mer av en ytlig fix än en permanent. En annan metod utformas för att reparera källaren sprickor är att fylla området med hydraulisk cement.

Detta innebär att skära bort vid en ström spricka, och fylla det med ett flytande cementblandning. En nackdel hos en hydraulisk cement ansökan är att den inte hindrar vatten från att tränga in i en spricka. Om du är osäker på vilken metod man väljer, överväga att anlita en professionell entreprenör för att lindra din källare eventuella sprickor och vattenläckor. Professionella entreprenörer kommer att kunna bestämma den bästa möjliga filler för din källare område.

Om du tänker fylla dina källar sprickor på egen hand, se till att inte sand eller måla dina källarväggar tills någon filler hunnit in och torka helt. För att påskynda denna process, låta en industriell fläkt för att stelna någon filler som du har ansökt. På så sätt kommer din källare hinner torka, och du kommer inte behöva vänta i veckor för att måla, sand, eller Refinish din källare område.

Crack filler kan köpas online eller inuti någon järnaffär. Innan du använder någon form av spackel, se till att läsa om programsteg noggrant. Medan de flesta fillers är enkla att använda, undvika vatteninträngning är en fråga om att tillämpa filler korrekt första gången. Tänk på att ytterligare sprickor sannolikt kommer att visas under tiden, även om dessa sprickor kan fyllas med hjälp av alla samma tekniker som anges ovan.

  • Polyuretanskum kan användas för att fylla källaren sprickor.
  • En sprucken källarvåningen.