Vilka är fördelarna med kanel Candles?

August 30

Kanel ljus allmänhet doftar kanel eterisk olja, som vanligtvis utvinns ur barken av kanel träd. Kanelolja tros ha ett antal medicinska användningar, av vilka många kräver oljan att ätas eller appliceras topiskt. Oljan är dock betraktas som en välgörande aromabehandling, och kanel ljus är ett sätt att släppa doften av kanel i sin omgivning. Fördelarna med kanel ljus sägs inkludera stressa och avkoppling, ökad vakenhet, bättre minne och ökad mental fokus. Kanel ljus sägs hjälpa lätthet huvudvärk smärta och kan också bidra till att öka visuell fokus.

Forskning utförs vid Wheeling Jesuit University visar att doften av kanel kan bidra till att öka kognitiv aktivitet. Ämnen befanns njuta ökad kognitiv funktion efter lukta doften av kanel. Doften av kanel befanns ha förbättrats personernas minnen och påskyndat sina motoriska svar. Doften befanns också hjälpa individer koncentrera sig mer effektivt.

Forskarna tror också att doften av kanel olja kan hjälpa omvänd minnesförlust och minska spänningar på grund av stress. Ljus vädrade med kanel kan därför vara till hjälp för den som behöver öka mental vakenhet och lindra psykisk trötthet. Doften av kanel kan hjälpa studenter och arbetare att fokusera mer effektivt på sina uppgifter.

Många tror att brinnande kanel ljus kan hjälpa till att lindra smärtan av huvudvärk. Dessa doftljus kan vara ett säkert och effektivt alternativ för lindring av mild huvudvärk smärta. Doften av kanel kan också bidra till att behandla magbesvär och kräkningar.

Kanel ljus "huvudvärk lindrande egenskaper kan vara delvis på grund av kanel förmåga att lindra stress och spänningar. Stress och muskelspänningar är ansvariga för många mindre huvudvärk.

Eterisk olja av kanel är också tros ha ett antal hälsofördelar när ätit eller appliceras på huden. Många tillämpar oljan lokalt för att lindra smärtan av artrit, muskelstelhet och kramper, särskilt kramper i samband med menstruation. När ätit, kanelolja, eller marken kanel, sägs hjälpa till att kontrollera blodtrycket och blodsocker. Dess regelbunden konsumtion kan bidra till att hantera symtomen på diabetes. Kanelolja s antibakteriella egenskaper sägs göra den användbar som ett munvatten, späddes med vatten, eller som en plats behandling för akne fläckar.

  • Kanel ljus kan bidra till att minska mental trötthet.
  • Kanel eterisk olja tros lindra smärtsamma mensvärk.
  • Kanel olja används som en plats behandling för akne.
  • Kanel ljus kan lindra huvudvärk genom att minska stress och spänningar.
  • En kanel stearinljus.