Vad finns olika typer av kontorsstolar?

January 10

Kontorsstolar finns i en mängd olika stilar, men alla borde ge ordentlig svankstöd. De kan eller inte kan ha förmågan att anpassa sin höjd och armstöd, har hjul på botten, och har förmågan att svänga.

En stol som roterar och har hjul eller hjul på botten kallas arbetsstolarna. De är ofta justerbara för att rymma olika höjder och vikter, och de är idealiska för användning i ett kontor eller hem där flera olika personer kan använda samma stol. På detta sätt kan varje användare justera sätet att göra honom eller henne bekväm och att ge det stöd som krävs för att förhindra smärta eller skada.

Executive stolar är ett annat alternativ. De liknar uppgiften stolar i den meningen att de är också justerbara och har hjul. Dessa stolar emellertid vanligtvis har mer stoppning och är i allmänhet mer bekväm att sitta på. Av denna anledning, de tenderar att vara dyrare än andra typer. De kan också ha förmågan att luta, vilket ISNA € ta gemensamt kännetecken för fler basmodeller.

För dem som är särskilt lång eller tung, det finns också stora och långa stolar som liknar verkställande stolar. De funktioner som skiljer dem är en större sits och ett högre ryggstöd för att tillgodose behoven hos större individer.

I vissa kontor, är det också nödvändigt att tillföra Erat stolar som ofta är placerade på den motsatta sidan av bordet. Gästkontorsstolar är vanligt förekommande i doctorsâ € , lawyersâ € , och bankkontoren. De gör det möjligt för den professionella att sitta på ena sidan av hans eller hennes skrivbord medan de som besöker kontoret sitter över. På detta sätt är det möjligt för den professionella att bedriva en fri konversation med gästerna medan sittande.

Gäst stolar vanligtvis inte har hjul hjul, eftersom personen förväntas endast stå stilla medan på kontoret samtidigt ha en konversation och inte utföra olika uppgifter. Dessutom gäst stolar är vanligtvis inte justerbar på något sätt, eftersom de är avsedda att användas endast en kort tid.

  • Det är viktigt att ta ergonomi i beaktande när man köper antingen en ny eller begagnad kontorsstol.
  • Många kontor har uppgiften stolar som vridas och har hjul.
  • Vissa kontorsstolar har en ergonomisk design som anpassas för att passa varje individ som sitter i den.