Använda din egen bild som Account Bild

January 22

Du har normalt en bild kopplad till ditt konto. Du ser den här bilden på välkomstskärmen och när du klickar på knappen Start. Du kan använda en Windows-levererade bild eller använda din egen. Ändra din bild är en av de enklaste saker att göra i Windows, så du kanske vill ändra din bild jämna mellanrum för att göra livet intressant.

Kanske det enklaste sättet att ändra din bild är att klicka på Start-knappen och klicka sedan på din befintliga bilden längst upp till höger på Start-menyn. Följande figur är en beskuren version av vad min Start-menyn ser ut. Observera att min nuvarande bilden är en orange blomma. (Se figur 1.)

Använda din egen bild som Account Bild

Figur 1. Start-menyn visar ett konto bild.

När jag klickar på bilden, Windows visar Användarkonton skärmen i Kontrollpanelen. (Se figur 2.)Figur 2. Användarkonton skärmen i Kontrollpanelen.

Härifrån jag klickar på Ändra din bildlänk och Windows visar mig alla sorters bilder som jag kan välja. (Se figur 3.)Figur 3. Plocka ett konto bild.

Om du klickar på en av lager bilder och klicka sedan på Ändra bild knappen, är din bild omedelbart ändras. Men om du vill ställa in din egen bild istället för att använda en av de aktie sådana, ska du klicka på Bläddra för fler bilder länk i det nedre vänstra hörnet av skärmen. (Du kanske vill faktiskt använda en bild på dig för ditt konto.) Detta öppnar ett webbläsarfönster, så att du kan leta någon för din egen bild. När du hittar en du vill använda, klicka på bilden och klicka på knappen Öppna. (Du kan också dubbelklicka på önskad bild.) Din bild är omedelbart ändras.

Detta tips (3583) gäller för Windows 7.