Vilka är de bästa tipsen för att göra Koppar Smycken?

January 3

De bästa tipsen för att göra kopparsmycken omfattar experimentera med olika tekniker och med tanke på dess yta. Obehandlad koppar kommer med tiden utveckla en färgskiftande patina, eller yta. Båda koppar bitar samt som tråd kan användas för att göra intressanta örhängen, halsband, armband och ringar.

Koppartråd säljs i olika texturer från mjuka till hårda. Det är oftast bäst för nybörjare gör kopparsmycken att experimentera med ett medium betyget tråd. Ett tips för att hjälpa nybörjare att skapa enhetliga dekorativa kopparlänkar att använda i armband, örhängen eller halsband är att skära trådbitar i samma längd och sedan linda dem. Kopparringlande är helt enkelt rulla upp en längd av tråd i en cirkel form.

De kopparspolar kan användas som de är eller hamrade platt. För en plan, slät textur, bör en bräda placeras mellan spolarna och hammaren. Ett grovt texturerad, bucklig look skapas när en hammare används för att platta spolarna utan en styrelse i mitten. Om nål plattång används för att skapa en slinga i slutet av spolarna, kan de sedan kopplas med små smycken finding ringar till färdiga bitar.

Spolarna kan också kombineras med glas, metall, trä eller plastpärlor för att göra smycken. En enkel, men ändå imponerande par koppar örhängen kan göras med två spiralbitar och några pärlor, plus några smycken fynd som fogning ringar och huvudstift i koppar. Hattnålar för smycken gör är böjliga raka längder av tråd med en övre del som faktiskt kommer att bilda botten på varje örhänge eftersom detta kommer att hålla den sista pärlan på den.

Samma ringlande idé kan användas i mer avancerade tekniker när du gör koppar smycken ringar. Den ringlande görs som en "ram" för en sten eller pärla. En remsa av koppar som är slipad på båda sidor skulle kunna användas för en ringbasen medan ett större stycke kan formas till en manschett style armband. Armbanden skapas när du gör kopparsmycken kan lämnas slät eller tillplattad eller strukturerad med en hammare.

Om en mörkfärgning av metallen önskas efter tid, då ingen yta för antingen koppartråd eller remsor krävs. Om den blanka, ljust orange-brun färg är föredragen, bör akryl sprej användas på bitarna när man gör koppar smycken. Akrylsprutbeläggning kan också bidra till att undvika den tillfälliga grönaktig missfärgning som kan leda efter bär kopparsmycken.

  • En koppararmband.
  • En kopparspiral kan hamras platt.
  • Koppartråd för att göra smycken.