Vad bör jag tänka på när man väljer en Continmottagaren?

May 26

En kontingent mottagaren är en sekundär eller backup mottagaren. Det är mottagaren av en tillgång när det primära förmånstagare eller första förmånstagare av tillgången har gått bort. Några av de saker du bör tänka på när man väljer en kontingent stödmottagare inkluderar familjerelationer, goda vänner, organisationer som kan dra nytta av pengar eller tillgångar och hur mottagaren kan dra nytta av att du lämnar dem pengar, tillgång eller annan ägo.

Innan du väljer en kontingent stödmottagare, först välja en primär förmånstagare. Personen, förtroende, organisation eller någon kombination av dessa tre som du vill ta emot posten är den primära mottagaren. Den villkorade Mottagaren är den person, organisation, förtroende eller någon kombination av om den primära mottagaren har också gått bort. Vanligtvis dina primära förmånstagare är dina närmaste familjemedlemmar, men när man väljer en kontingent stödmottagare, kanske du också vill överväga vissa människor från din släkt.

Ett annat alternativ när man väljer en kontingent mottagaren är nära vänner. Generellt nära vänner gör ideal villkorade mottagare när du inte har någon familjemedlem att göra så ansvars förmånstagare eller om du helt enkelt inte vill göra en familjemedlem kontingenten mottagaren. På sätt och nära vänner är precis som familjemedlemmar, och i vissa fall bättre än familjemedlemmar, så det är klokt att göra en nära vän en kontingent stödmottagare.

En annan faktor att ta hänsyn till vid tilldelning av en kontingent mottagaren är organisationer som kan dra nytta av pengar eller tillgångar som du lämnar bakom. Till exempel, om din mamma dog i bröstcancer, kanske du vill göra något av bröstcancer organisationerna en kontingent stödmottagare. Lämnar dessa pengar till organisationen kan du bidra till forskning och andra behov som krävs för att eventuellt hitta ett botemedel för en sjukdom som är nära och kära till ditt hjärta.

När det kommer till fysiska tillgångar, kanske du också vill överväga att göra organisationer en kontingent stödmottagare. Till exempel, om du är en karta samlare och det lokala museet har en historisk kartsamling, kanske du vill göra museet en kontingent stödmottagare för kartorna. Kort sagt, när man väljer en kontingent stödmottagare för någon av dina pengar eller tillgångar, överväga hur mottagaren kommer att gynnas av att ta emot vad du lämnar till dem. De pengar du lämnar din brorsdotter kan vara vad hon behöver för att betala för hennes högskoleutbildning. De pengar som du lämnar till cancerorganisationen kan hjälpa till att hitta bättre medicin eller ens en bot för patienter som lider av sjukdomen.

  • Nära vänner gör ideala villkorade mottagare när du inte har någon familjemedlem för taht roll.