Hur får jag Flat Abs?

June 29

Platta abs är nästan alltid resultatet av regelbunden motion och en strikt diet. I de flesta fall är det inte möjligt att uppnå en fast, plan bukhålan utan att kombinera en hälsosam diet med motion. Till exempel kan en person som utövar regelbundet och även riktar buken kanske inte kan få platt abs om han äter också en kost tung i kolhydrater, fetter, socker och förädlade livsmedel. I stället bör en person konsumerar en kost som har rätt antal kalorier för sin ålder, kön, och regelbunden aktivitet. Vidare bör de kalorier i sin kost första hand komma från hälsosamma livsmedel som är låga i raffinerat socker, salt och fett.

En bra kost för platt abs skulle sannolikt bestå mestadels av magert kött, fullkorn, frukt och grönsaker. En bra frukost för någon försöker uppnå platt abs kan vara en kopp havregryn med bär, en touch av brunt socker, och skumma mjölk. En god lunch skulle vara grillad kyckling eller fisk med en stor portion ångad grönsaker och en liten servering av hela korn som quinoa, vete bär, eller brunt ris. Middag kan vara en stor spenatsallad toppad med hackad kalkon och ett lågt kaloriinnehåll dressing. Dessa livsmedel kanske inte så billig som vissa bearbetade alternativ, men de är mycket friskare och hjälper att leda till platt abs.

Inte bara är det viktigt att rikta abs under träning, men aeroba eller hjärt övningar är också till stor hjälp för att uppnå platt abs. Dessa typer av övningar kommer att hjälpa till att bränna fett, vilket i sin tur kommer att bidra till att minska mängden fett som täcker magen och bukhålan. Om någon har en mycket stark bukhålan men fortfarande har ett tjockt fettlager som täcker området, kommer musklerna inte vara synlig och området kommer att sticka ut utåt.

Det är viktigt att komma ihåg att man alltid bör rådfråga en läkare innan du gör stora kostförändringar eller ombord på en ansträngande motion regim. Även äta bra och motionera är viktiga, vilket gör plötsliga och stora förändringar i sin livsstil kan chocka kroppen och få negativa effekter. För människor som redan är relativt passa men bara förbättrar sin kost och gradvis ökar sin mängd av regelbunden motion, kan detta inte vara nödvändigt, speciellt om de har fått rena räkningar av hälsa som en del av de årliga physicals. Men den som inte passar denna beskrivning ska träffa en läkare för att diskutera sina planer.

  • Buk- och sneda muskler kan stärkas genom crunches och sit-ups, men oftast fett kan bara minskas genom kost och konditionsträning.
  • En kost rik på näringsrika, grönsaker fiberrik och frukter kan hjälpa en person att förlora fett.
  • Regelbunden träning och en hälsosam kost kan leda till platt abs.
  • Göra sit-ups kan bidra till att stärka magmusklerna och bränna fett i bukhålan.
  • Skära ned på livsmedel som är tung i kolhydrater kan hjälpa någon få platt abs.
  • Havregryn är låg i kolesterol.
  • Gå ner i vikt är det bästa sättet att bli av med en muffin topp, trots att rikta ett visst område, liksom magen, inte kan vara möjligt.
  • Omvända crunches hjälper jobbar de nedre magmusklerna i magen.
  • Färsk frukt är en del av en diet för platt abs.