Vad är Peach snaps?

September 17

Peach snaps är en alkoholhaltig dryck gjord av destillerade persikor, och i allmänhet innehåller cirka 20 procent alkohol. Snaps kan göras från många olika frukter, men persika är vanligen den mest populära typen av snaps. Drycken kan serveras som en del av många olika drinkar, notably Sex på stranden, en fruktig hopkok finns i barer runt om i världen.

Peaches växer på träd och är en medlem av samma frukt familj som aprikoser, plommon och körsbär. De är i allmänhet varmt, rodnande rosa till färgen, men har ofta också fläckar av gul-grönt på deras hud. I mitten av persika består av en stor sten, som är fruita € s pip. Detta kan innehålla vätecyanid, och som sådan är ibland giftig. Peaches har en söt smak, och används ofta för att smaksätta glass och godis. Förutom snaps, kan persikor också användas i likörer, vin och konjak.

Snaps kan göras helt enkelt i hemmet om det görs med en bas av vodka för alkoholen. För att göra persika snaps, är frukten skalade, skurna i fjärde, och sattes i en glasbehållare. Vodka hälls över toppen av persikor, och behållaren täckt med ett tättslutande lock. Denna blandning måste förbli i rumstemperatur i en till två månader, på en mörk plats. Blandningen ska då skakas, och kan smakade när som helst under processen. Det är sedan lagras i ett mörkt rum för en sista månaden före servering.

Som en söt smak och relativt billig alkohol, är peach nubben används i en mängd olika cocktails. Förutom sex på stranden, kan den användas i cocktails såsom en Fuzzy Navel, Key West Cooler, Woo Woo och hjärnblödning. Tekniskt sett kan denna dryck betecknas som en likör, tillsammans med andra drycker som amaretto.

Alkoholen kan också användas i vissa maträtter, men är mer lämpade för desserter. Salta livsmedel som går bra med persika snaps inkluderar kalvkött, fläsk, lamm och ädelost. Det finns många desserter som inkluderar persika snaps, och alkoholen kan användas i glass, pajer, muffins och även cookies. Peach snaps kan användas i stället för persikor för att lägga en alkoholhaltig vridning till någon maträtt.

  • Peach snaps kan göras hemma med hjälp av vodka som bas.
  • Peach snaps används i en mängd olika blandade drinkar.
  • Peach snaps innehåller ofta 20% alkohol, vilket gör det 40 bevis.
  • Peaches.