Hur kan jag få genom flygplatsens säkerhetskontroll enkelt?

April 29

Resenärer idag kan planera på inför en hel del krångel när de planerar att flyga. För många är den största tid odåga, eller sak de mest oroa sig för, är hur man får igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen lätt. Det finns faktiskt ett antal tips och strategier som du kan använda för att flytta genom säkerhetskontrollerna snabbt, utan att hålla upp alla andra. Ännu viktigare, om du följer dessa tips, du € re mindre sannolikt att stoppas av anställda i Transportation Security Agency (TSA) eller liknande företag i andra länder. Om du flyger utan att akta reglerna, förvänta sig mycket högre granskning från TSA.

Först ut, för att få igenom flygplatssäkerhet lätt, måste du känna till reglerna. Dessa kan komma att ändras, sannolikt med spänn restriktioner. Om du havenâ € t flugit i ett tag, bekanta dig med vilka objekt är förbjudna och hur saker och ting måste vara förpackade för att undvika att bli stoppad eller att behöva ge upp objekt. Senaste ändringarna inkluderar skärpning regler om flyga med något i flytande form eller gelform.

Alla vätskor och geler måste packas i containrar tre uns (0,089 liter) eller mindre, och alla måste vara i samma plastpåse. Planera i förväg och packa dessa små poster i något större än en liter storlek påse. Ännu bättre, ta bara vad som är nödvändigt. Inköps deodorant, tandkräm, schampo och liknande efter ditt flyg och inte innan det. Om du måste ta med flytande receptbelagda mediciner tillsammans, ta med ett recept för någon av dessa mediciner, och se till att förklara dem innan du träffar incheckning. Donâ € t placera dem i samma kvartil storlek väska om de är större än tre uns.

Ett annat tips för att få igenom flygplatssäkerhet lätt är att göra vissa du Arena € t bär en hel del punkter som kommer att ställa ut metalldetektorer. Ta bort alla smycken, med undantag för bröllop eller förlovningsringar, vilket lätt syns. Donâ € t slitage kroppspiercing, särskilt om dessa är i osedda ställen. Hoppa tå ringar, halsband, flera örhängen och armband.

Om du planerar att bära ett bälte, försöka hitta en utan ett metallspänne, eller åtminstone ta bort bältet innan du kommer till framsidan av linjen. Undvik kläder med metall nitar och metallknappar. Prova att bära mycket enkel, icke-skrymmande kläder och donâ € t lager kläder om du kan undvika det eller så kan du sluta med att ta av lagren.

Som du € re väntar i rad, ta bort din jacka innan itâ € s din tur, och ta av dig skorna också. Wear halka på skor med strumpor för att undvika att plocka upp någon otäck fot svampar, och för att undvika att behöva knyta upp skorna. Kom ihåg vissa poster kommer alltid kontrolleras, bland annat:

För att se till att du får igenom flygplatssäkerhet lätt, har din bärbara dator i en lättillgänglig plats och se till att den har tillräckligt med kraft för att slå på. Likaså hålla dina mobiltelefon, personsökare, eller andra kommunikationer eller handdatorer tillsammans så att de alla kan slås på och inspekterade snabbt. Håll din ID och biljett till pass i en ficka eller i en grund plånbok. Alternativt, är en midjeväska ett bra ställe att förvara dessa. Försök att ta bort något du donâ € t behov från fickor.

Om du känner starkt för att ha lås på ditt bagage, sedan köpa TSA lås. TSA agenter kan enkelt öppna dessa. Om ditt bagage är låst med en icke godkänd lås, riskerar du att ha det lås avskurna. Också identifiera ditt bagage genom att skriva ditt namn och telefonnummer på varje bit. Detta håller dig från att oavsiktligt plocka upp någon annans € s bagage, och är en signal till agenter som du bara transporterar egna bagage.

Slutligen kan din attityd hjälpa dig att få igenom flygplatssäkerhet lätt eller åtminstone lättare. Var inte bitter, fientlig eller hotar att säkerhetsagenter. Aldrig skämta, insinuera, antyda, eller i alla fall nämna något om flygplan blåser upp, terrorister eller bomber. Kom ihåg TSA agenter där för att göra ett jobb, och för att hålla dig säker. Theyâ € re inte fel om du gör deras jobb hårdare genom att placera saker som bärbara datorer i botten av ditt bagage, eller som inte överensstämmer med gel och flytande krav. Slutligen anländer två timmar i förväg om din flygning så att du har tid att få igenom säkerhetslinjer utan att verka brådskande, trakasserad eller irriterad eftersom du kan missa ditt flyg.

  • Donâ € t slitage piercing genom flygplatsens säkerhetskontroll.
  • Sedan 2001 terrorattackerna, flygplatssäkerhetspersonalen har en långt mer synlig närvaro, särskilt vid säkerhetsgrindar i stora flygplatser.
  • Icke godkända lås kan göra att gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen mer av ett besvär.
  • Ett huvudmål för TSA sorteringsverk är att säkerställa flygningar är fri från vapen och farliga föremål.
  • Att se till att alla packade vätskor uppfylla krav i förväg kan lindra säkerhetskontrollen processen.
  • I USA måste flygpassagerare följa Transportation Security Administration (TSA) riktlinjer för vad som kan och inte kan genomföras på ett plan.
  • Förbered för säkerhetskontrollen i förväg.
  • Det är bäst att ta ut örhängen innan du går igenom säkerhetskontrollen.