Hur väljer jag det bästa A-Frame hus planer?

July 19

Det bästa sättet att välja A-frame hus planer är att prata med en entreprenör i ditt område. Detta är fördelaktigt av flera skäl: först kommer en lokal entreprenör vara förtrogen med både bostadskrav och byggnads problemen du kan möta när du bygger ditt hus. För det andra, kan han eller hon hjälpa dig att bestämma vad A-frame hus planer fungerar bäst för storleken på din familj, behoven av familjen, påverkan på den lokala miljön, och det utrymme där huset kommer att byggas. Innan du kontaktar en lokal entreprenör, men skulle det vara klokt att undersöka olika A-frame hus planer så att du har en allmän uppfattning om vad dina alternativ är.

Bara om alla A-frame hus planer innefattar liknande funktioner: brant, sluttande tak som syftar till att kasta tung snö som sträcker nästan hela vägen till marken, och stora, breda fönster som släpper in en stor mängd solljus. De stora fönstren är till hjälp för att hålla huset värms, eftersom de höga tak kan göra uppvärmningskostnader kostnads ​​oöverkomliga. De höga, stora fönster släpper in massor av solljus som hjälper värma huset. Båda dessa funktioner är igenkännliga aspekter av A-frame hus planer, liksom viktiga. När du väljer dina A-frame hus planer, bör du överväga i vilken riktning fönstren ska möta, och hur sadeltak kommer att påverka vattenavrinning. Att avrinningen kan i sin tur leda till problem med erosion kring husgrunden. Var noga med att välja planer som rymmer för dessa frågor.

En viktig faktor när man väljer planer är storleken på huset. Större A-frame hus kan ha lågt sittande tillägg på vardera sidan av huvud A-frame, vilket kan hjälpa lägga välbehövlig utrymme för familjer. Storleken på huset kommer att påverka storleken på tomten som huset är byggt, så se till att tänka på storleken på huset i förhållande till storleken på tomten. Tänk också vyn utanför de stora fönstren. Om möjligt, utforma huset så fönstren ser ut på en trevlig utsikt, men också vara säker fönstren inför en riktning som kommer att utnyttja naturliga ljuset.

Framing en A-frame hus är också en viktig faktor. Som taket blir smalare i de övre våningarna blir utrymmet viktigt. Tänk på vad de övre våningarna kommer att användas för, med tanke på bristen på overhead utrymme som kommer att finnas tillgängliga. Kors balkar kan också påverka mängden användbart utrymme i hela huset, så se till att redogöra för detta inramning design.