Vilka är de bästa tipsen för Gold Prägling?

September 9

För att få bra resultat med guld prägling, är det viktigt att följa vissa grundläggande åtgärder. Den viktigaste av dessa inkluderar utföra prägling på en stabil arbetsyta. Dessutom är det viktigt att ytan på den produkt som skall präglas är ordentligt fuktade. Slutligen, se till att placera präglingsstämplar ordentligt och använda rätt typ av guld läder färgämne för bästa resultat med det här projektet.

En av de viktigaste tips att tänka på när du utför guld prägling är att använda en hård, stabil arbetsyta som att utföra hantverket. Utan en bra arbetsyta, kan det vara mycket svårt att få tillräcklig mängd kraft medan du använder präglingsverktyg. Om en robust arbetsyta t.ex. ett bord, skrivbord, eller annan liknande möbel är inte tillgänglig, överväga att flytta utrustningen till golvet och utför hantverket där.

Ett annat bra tips att följa för att uppnå optimala resultat medan guld prägling det att se till att den produkt som är präglad har fuktats till rätt grad. Normalt är guld prägling sker på journal, dagbok, och andra läderbundna bokomslag. Om lädret av omslaget till dessa poster som inte är ordentligt fuktad kommer prägling bli mycket svårare. För bästa resultat bör en ren trasa fuktas i varmt vatten. Ytan på det objekt som ska präglas sedan gnuggas med våt trasa, se till att alla ytor har dämpats. Slutligen är en torr trasa för att avlägsna överflödig fukt.

Därefter bör präglingsstämplar noggrant placerade för att få optimala resultat under guldprägling. Präglingsstämplar ska placeras framsidan nedåt på objektet som präglat, vara säker på att avståndet mellan varje stämpel noggrant mätas om att använda flera enskilda bokstäver eller siffror. När präglingsstämplar har slagit med klubban, de är permanenta. Därför är det viktigt att utvärdera läget för frimärkena korrekt innan ett slutligt beslut fattas.

Slutligen när guld prägling, är det för bästa resultat viktigt att välja rätt typ av färgämne. Oftast är guld prägling sker med guld läder färgämne. Detta kan normalt hittas på de flesta konst och hantverk butiker, samt special bokhandlar. Dessutom kan denna färg ibland hittas på nätet hantverk återförsäljare. En annan resurs är med bokbindning proffs. De bör kunna erbjuda vägledning om att hitta rätt utrustning.