Vilka är de bästa tipsen för Serving Brie med Jam?

August 26

Brie med sylt är en mångsidig förrätt som kan tillfredsställa nästan alla craving från söt till kryddig till salta. Toppad med nästan alla typer av sylt och serveras med bröd eller kex, den milda smaken av brie ger det perfekta komplementet. Eftersom uppvärmning av brie tar normalt mindre än 10 minuter i en ugn, och sylt kan värmas samtidigt är förrätt också snabb och enkel att tillaga.

Den övre skalet på brie ska skivas av medan brie fortfarande kylda. Skorpan är inte särskilt tjock, så skivan ska vara tunn för att undvika att ta bort överflödig ost. En extra vass kniv borde användas, eftersom en slö kniv kan lämna en taggig, ful kant. En stor tråd ost fräs kan ersätta en kniv, eller ens robust fisketråd. Linjen är lättare att kontrollera om det dras mot den person som skivning av ost.

Brie ska sedan tillåts nå rumstemperatur, vilket tar ca 30 minuter till en timme. Detta främjar smak i osten. När den har nått rumstemperatur, det värms i en ugn vid 400 grader Fahrenheit (204 grader Celsius) i ca tio minuter eller tills bara smält och sliskig.

Det är bäst att värma sylt separat från brie. Använd antingen en mikrovågsugn eller spis för att få sylt till en varm, soupy konsistens. Om du använder spisen bör sylt värmas långsamt på medel låg värme för att undvika att bränna sylten. I en mikrovågsugn, bör detta inte ta mer än en till två minuter. Rör tills slät och häll över den uppvärmda brie.

För att hålla brie med sylt smälte samtidigt som betjänar, baka brie i en ugn säker serveringsfat. Skålen bör vara tillräckligt för att lämna en generös läpp för brie med sylt stor, eftersom sylt kommer att sprida något. Att servera med bröd eller kex, bör det också finnas tillräckligt med utrymme på serveringsfat att ordna dessa poster runt brie. Den serveringsfat kommer att behålla sin värme och och fungera som ett varmare för brie, och det är en bra idé att varna gästerna att skålen är varm. För enkel städa upp, bör skålen vara lätt smord innan du placerar ost på den.

Crunchy, rostat bröd ger en utmärkt kontrast till brie med sylt som ost och sylt har en slät konsistens. Likaså ett stänk av nötter, som skivad mandel, kan också ge en tillfredsställande crunch. För en kryddig alternativ kan jalapenos vara pureed och läggas till sylten innan uppvärmning.

  • En burk med hallonsylt.
  • Rostat bröd kan spridas med sylt, Brie, eller båda.