Att hantera cinch buggar

September 20

Cinch buggar är små lilla silver svarta insekter som älskar att äta och förstöra gräsmattor, särskilt gräsmattor som är gjorda av St Augustine gräs. Att handskas med cinch buggar kan ofta vara en frustrerande uppgift eftersom de inte bara förstöra din vackra gräsmatta, men de också ta en hel del arbete för att verkligen bli av med dem. Inte bara tar det en hel del arbete för att bli av med dem, men du måste fortfarande hålla ett öga på att se till att du verkligen har blivit av dem. Även om det kan ta en hel del arbete och tid på din del att ta itu med cinch buggar rätt sätt, kommer ansträngningen att vara väl värt det när du sparar din vackra gräsmatta från att skadas går att reparera.

  • Identifiera problemet. Börja hantera cinch buggar genom att först identifiera att du faktiskt har dem. Cinch buggar älskar helt enkelt varmare områden, och så detta innebär att de normalt kommer att hänga runt områden som är varmare än andra. Detta innebär platser som är nära till uteplatser, uppfarter, trottoarer, och så vidare kommer att vara främsta platser för dem att leva i. Chinch buggar tenderar också att tillkännage sin närvaro genom att vrida på gräset brunt. Så om du hittar några bruna fläckar på din gräsmatta som är nära uteplatser eller uppfarter, sedan ta en närmare titt för att se om du kan hitta buggar.
  • Välj ett kontrollmetod. Det finns flera metoder som du kan använda för att hantera cinch buggar. Det snabbaste, men inte nödvändigtvis bäst, är metoden att använda en kemisk bekämpningsmedel. Den idealiska kemiska bekämpningsmedel för att hantera cinch buggar kommer att innehålla en kemikalie som heter bifentrin som utgör cirka 0,02% av dess innehåll. Denna kemiska bekämpningsmedel kommer att ta bort buggar, och bidra till att förebygga en upprepning. En annan bra metod, och en som inte potentiellt skada närliggande växter och djur, är att använda en liten bit av olivolja och diskmedel för att bli av med dem. Blandningen tillverkad av två koppar vatten, två små sprutar av flytande diskmedel, och två teskedar av olivolja blandas tillsammans i en sprayflaska. Spraya blandningen på det drabbade området, och titta på resultaten. Olivoljan innehåller en del svavel, vilket vuxen cinch buggar verkligen inte gillar, och tvålen kan döda unga cinch buggar. Mellan de två kan du bli av vuxna buggar, samtidigt död på de yngre buggar.
  • Tillämpa metoden. Spraya din valda metod frikostigt över de drabbade områdena, samt lite bortom. Om du använder kemiska bekämpningsmedel, vara säker på att du är nära följa anvisningarna som följer med det. Annars kan du hitta dig själv att skapa ett större problem än vad du tänkt.
  • Håll utkik. Efter att hantera eventuella nuvarande cinch bugg angrepp, håll utkik. Bara för att du har blivit av med dem en gång, betyder inte att du aldrig kommer att se dem igen. Undersök några bruna fläckar som dyker upp i din gräsmatta noga för att se om du ser buggar, och sedan ta itu med dem direkt innan de blir ett stort problem. Kom ihåg att det är lättare att handskas med buggar som denna när de är yngre, än när de blir äldre och börjar föröka sig.