Vilka är de bästa tipsen för Hand Embroidery?

December 19

De bästa tipsen för hand broderi inkluderar välja kvalitet leveranser och välja en design eller projekt som är tidlös och samordnar väl med den plats som det kommer att visas eller användas i när du är klar. Att få kunskap om handen grunderna broderier hjälper även en nybörjare producera en högkvalitativ färdigt projekt, samtidigt som den skapar en praxis pjäs låter Stitcher möjlighet att prova de färdigheter som behövs för ett projekt utan att skada den färdiga objektet. Tillåta gott om tid att slutföra projektet och välja en som är en bra match för crafter befintliga spelstyrka hjälper också.

Att välja bra kvalitet leveranser kommer att lägga till utseendet och hållbarheten hos det färdiga projektet. Hand broderier tandtråd som är 100 procent bomull och är inte konstruerad för att blöda vid tvätt är ett utmärkt val för de flesta projekt. Broderi ämnen bör vara väl konstruerade och tillverkade av högkvalitativt bomull eller bomull-blandning tyger. Välja bra kvalitet leveranser bidrar till att projektet kommer att stå upp för regelbunden användning och tvättning.

Designen eller projekt som väljs för hand broderi bör baseras på personliga preferenser och på slutanvändarens befintliga inredning. Att arbeta på en bit hand broderi kan vara en tidskrävande strävan, så att välja en som är tilltalande kommer att hjälpa Stitcher vistelsen på uppgiften och slutföra projektet. Med tanke på platsen där det färdiga projektet kommer att användas är en bra idé också. Välja söta primitiva design för ett lantkök och romantiska blommor för en viktoriansk sovrummet kommer att bidra till att förda stycken att visas och användas.

Sömmar designen eller en del av designen på en tygbit tillåter crafter att bekanta sig med de hand broderi tekniker som används utan att skada det slutliga projektet. Början syr bör överväga att öva handen broderi tekniker som satin sömmar, kant, och franska knutar på papperslappar innan börjar sitt första projekt. Att bli bekant med grunderna innan arbetar på en faktisk hand broderi projekt kommer att bidra till framgång.

Försiktighet bör vidtas för att ordentligt förbereda pjäsen för broderi. Stretching tyget över en plast eller trä broderbågen förhindrar rynka eller vika i den färdiga pjäsen. Med hjälp av en stabilisator på stickade eller ömtåliga tyger hjälper att hålla tyget stadigt och göra det lättare att brodera mönstret. Att arbeta i en bekväm stol i ett väl upplyst område kommer att hjälpa crafter slutföra projektet i komfort.

  • Broderi är konsten att skapa dekorativa mönster med gänga.
  • Bomull broderi tandtråd är utformad för att inte blöda när tvättas.
  • Broderi hoops håller materialet platt och förebygga rynka.