Skapa och skicka ett meddelande på MySpace

December 20

När du surfar MySpace, du € re aldrig långt från att skapa och skicka din nästa meddelande. Det första steget är att hitta den användare du vill kontakta. Det vanligaste sättet att skicka ett meddelande är att använda meddelande länken Skicka på en annan MySpace Usera € s profil. Detta är särskilt viktigt när man inför dig själv till någon ny.

När du landar på en profil som du tycker ser budskapet-värdig, följ dessa steg för att kontakta den enskilde.

Leta reda på MySpace användare du vill kontakta.

Du kan skriva den specifika MySpace länk för en känd kontakt (www.myspace.com/ xxx) eller, om den kända kontakten i adressboken, kan du kontakta den person därifrån också.

Browsing är ett bra sätt att hitta andra användare genom att använda vissa angivna kriterier. Klicka på länken Bläddra på toppen av din MySpace-profil sida. Begränsa dina resultat genom att ange sökalternativ som kön, ålder och plats. När resultaten visas, klicka på någon av profilbilder som tas direkt till den Usera € s profilsida.

Du kan också prova att söka, ett sökord baserad metod för att hitta andra MySpace-användare som ger mer av en ögonblicksbild av en användares info när sökt. Klicka på Sök länken högst upp på din MySpace-profil sida. Detta tar dig till huvud söksida, där du kan söka användare genom nyckelord, visningsnamn, riktiga namn, e-postadress, skola / universitet, eller nätverks tillhörighet. Efter du € ve in dina sökkriterier och ges resultat, klicka på profilbild (eller klicka på Visa profil länk) av alla användare som ska vidtas för profilsidan.

Skapa och skicka ett meddelande på MySpace

När youâ € har hittat den användare du vill kontakta, lokalisera Kontakta rutan på Usera € s profilsida.

Kontakt box är oftast placerad direkt under profilbild på varje MySpace-sida. Kontaktboxen har flera alternativ. Länken för att skicka ett meddelande är alltid i det övre vänstra hörnet av Contact rutan.

Skapa och skicka ett meddelande på MySpace

Klicka överföringsmeddelandet anknyter i kontaktrutan.

Då kommer du till den skicka ett meddelande fönster i Mail Center, som automatiskt kommer att vara i rätt läge så ett nytt meddelande kan bestå. Till: informationen redan är inställd utifrån den användare som du € re kontakt. Komponera en MySpace-meddelande liknar komponera en vardaglig e-post.

Fyll i ämne och fält för meddelandet i Skicka ett meddelande fönster.

När du skriver ditt meddelande, don du € t behov av att inkludera en Ämne, men att skicka det, måste du ange en del innehåll i kroppen av meddelandet. Meddelanden kan innehålla HTML, vilket innebär att du kan använda länkar, bilder, och så vidare i kroppen.

Skapa och skicka ett meddelande på MySpace

Klicka på knappen Skicka längst ner på Skicka ett meddelande fönster.

När du har skrivit allt som du vill ha trycker på knappen Skicka, och av det går. När ditt meddelande skickas, visas ett bekräftelsemeddelande ruta så att du vet att meddelandet skickades framgångsrikt.