Vilka är de bästa tipsen för stekning Turkiet Legs?

October 18

Några av de bästa tipsen för stekning kalkon ben fokuserar på inköp och förberedelser. Det är absolut nödvändigt att benen är av liknande storlek, trimmas och rengöras och tillräckligt brynt på alla sidor innan rostning. Andra tips som kan vara till hjälp vid stekning kalkon ben rör ordentligt värma ugnen, ta bort benen från ugnen i rätt tid och förbereda en sås genom att införliva de pan späck. Ett annat tips som kommer att bidra till bästa resultat vid stekning kalkon ben är att endast köpa färska och aldrig frusna kalkon ben att grilla.

Till skillnad från hela kalkoner, är trumpinnar eller ben ofta säljs som färskt fjäderfä och får inte frysas. En av de viktigaste tips att följa när stekning kalkon ben är att köpa ben som har liknande storlek. Genom att välja liknande storlek ben kommer kalkon steka jämnt i stället för ett ben matlagning snabbare än den andra. Det är ofta klokt att välja paket av ben som kan matchas med andra paket för att uppnå korrekt dimensionering. Det är också bra att låta alla kalkon ben att komma till samma temperatur innan rostning för att se benen allt tillagas jämnt.

De kalkon ben ska rengöras och putsas av all lös hud och fett före stekning. Vid stekning kalkon ben bör alla stift fjädrar tas bort samtidigt som trimning av oönskat material från benen. För korrekt bryning när stekning kalkon ben, det är bäst att lätt coat benen i en erfaren mjölblandningen och placera benen i en stekpanna med het olja. Benen kan vändas till brunt alla sidor i den heta oljan innan placera trumpinnar i en långpanna och rosta de kalkon ben. Förvärma ugnen är också ett bra tips som kommer att bidra till att ge även matlagning medan rostning kalkon ben.

Stektips inkluderar uppvärmning av täckta kalkon i en folietäckt långpanna i två till tre timmar eller tills den är mjuk i en medel varm ugn. Benen bör avlägsnas strax innan de gjort och får avsluta tillagningen medan vila på disken. Mindre ben ska laga förr, medan större ben ska laga lite långsammare, liksom ben som inte var tillåtna att komma upp till rumstemperatur före stekning. För att förbereda en pan sås, är det bäst att brunt lök och selleri i pan späck innan du lägger mjöl, salt och peppar, och kycklingbuljong i blandningen och föra den till en koka.

  • Turkiet såsen kan göras från de pan späck från en stekt kalkon.
  • Innan rostning, belägga kalkon ben i en kryddat mjöl blandning.
  • En kalkon.