Vilka är de olika typerna av Balningstråd Equipment?

August 10

Balning utrustning används för att kompakta material såsom hö eller ens metaller och plaster i en större, hanterbar form som kallas en bal. Denna balen blir lös och lagringsbar, och i syfte att skapa en bal, kan olika typer av balning utrustning användas. En rundbalspress, till exempel, är en maskin som används för att komprimera olika material till en cylindrisk bal som kan rullas. En lösbalspress kan användas för att skapa fyrkantsbalar som är bra för stapling i lager. I återvinningsindustrin, kan olika typer av pressar användas för att skapa balar.

En bit av balning utrustning som vanligen används i jordbruksmiljöer är den cylindriska balpress. Denna maskin är mycket stor och är i stånd att ösa upp hö, gräs eller annat material för att trycka in i en cylinder. När cylindern har bildats, kommer maskinen att släppa balen genom en gångjärnsförsedd öppning på framsidan av maskinen. Att balen kan sedan rullas till en viss plats i ett fält eller i en förvaringsenhet. Detta håller hö eller gräs i en kompakt form som kan lagras, transporteras, eller på annat sätt hålls ur vägen tills det behövs.

Ibland kan en lösbalspress kommer att användas istället. Denna del av balning utrustning fungerar mycket på samma sätt som en cylindrisk balpress, men den färdiga produkten är rektangulär snarare än cylindriska. En gaffeltruck eller en maskin utrustad med en änterhake kan sedan användas för att lyfta balarna, flytta dem, lagra dem, och stapla dem. Jordbrukarna använder ofta en lösbalspress att skapa balar som kan lagras lätt i lador. Den stapelbara karaktär balarna gör dem ett bekvämt val, särskilt i trånga hö loft.

En bal spjut är en bit av pressutrustning ansluten till en gaffeltruck eller annan bit av tunga maskiner. Det används för att genomtränga in i en höbal för grepp så att maskinen kan sedan enkelt lyfta balen. Balen spjut behöver oftast göras av värmebehandlad stål för styrka och hållbarhet, och ändarna av spjutet måste vara tillräckligt skarp för att sticka hål på en bal.

Ibland balar är inslagna i plast för att hjälpa innehålla fukt under lagring. Särskild balning utrustning kan användas för att linda en bal i plast, och balen kommer vanligtvis att vara mindre än en typisk cylindrisk bal eftersom fukten som finns i kommer att göra det mycket tyngre. När balen är klar att användas, kan plasten vara bruten.

  • En rundbalspress säkrar material, såsom halm, till en cylinderical bal.
  • En höbal produceras från en hö balpress.