Vad är Psychic Meditation?

July 11

Psychic meditation är en form av mediterar som syftar till att ge utövaren ökade mentala förmågor utöver normal uppfattning genom de fem sinnena. Gör meditation med denna metod innebär först föra sinnet i ett tillstånd av avslappning och därmed låta den större tillgång till den inre undermedvetna. Denna typ av meditation tros få tillräckligt medvetenhet till den aktiva sinnet att komma under ledning av det undermedvetna. Rutine utövare rapporterar ibland att denna typ av trance i psykiska meditation kan ge dem möjlighet att se andras auror, att lära sig information genom klärvoajans, och även för att visa energiområden som normalt osynliga för det mänskliga ögat.

Experter på meditation hävdar ofta att lära psykiska meditation är i allmänhet inte en strävan för nybörjare, inte heller är det lätt. Utföra dessa meditationstekniker kan ibland vara ganska mentalt trött och hängivenhet till intensivt fokuserade dagliga meditation sessioner anses mer än en tillfällig hobby eller avkoppling metod. Nykomlingar på dessa meditationstekniker är också ofta rekommenderas att förstå vilken typ av förhöjd psykiska föreställningen. De som har studerat psykiska meditation utför rapporterar ofta att det fungerar bygger på principen att alla har vilande psykiska förmågor och vissa meditationsmetoder kommer att vakna upp dem i varierande grad.

Göra psykiska meditation kan innebära mer än att bara tyst fokus. Meditera med vissa kristaller eller stenar är en vanlig metod bland vissa människor som tror olika typer av stenar kan hjälpa till med psykisk utveckling. Detta synsätt bygger på tron ​​att varje person har potential för olika psykiska gåvor. Dessa kan variera beroende på individuella ändamål för de nyligen ökade psykiska förmågor. Vissa människor som vill bli mer i samklang med andras sinnesstämningar och känslor kan meditera med aqua aura kvarts. Andra som vill öka sin klärvoajans kan utföra sina meditation sessioner med lapis lazuli.

En ytterligare metod för psykiska meditation fokuserar på sju centra psykisk energi i hela kroppen. Även om dessa punkter beskrivs ofta som motsvarar de sju chakran, ligger tyngdpunkten på dem helt annorlunda från chakra meditation. Meditation på dessa energipunkter ofta kommer med målet att öppna sinnet inre tredje ögat som kan användas för att få bättre kontroll över extrasensory perception, liksom över anslutningarna mellan sinnet och fysiska kroppen.

  • Utövare rapporterar ibland ett slags trance i psykiska meditation som ger dem möjlighet att se andras auror.
  • Psychic meditation fokuserar på sju centra psykisk energi i hela kroppen.
  • När du tränar tredje ögat eller psykiska tekniker, har meditatören normalt slutna ögon.
  • Psychic meditation är enligt uppgift används för att få större tillgång till den inre undermedvetna.