Vilka är de olika typerna av Cotton ekologiska kläder?

December 29

Bomull ekologiska kläder är kläder tillverkas med fibrer från bomull som har odlats ekologiskt. Kriterier som styr användningen av termen "ekologisk" kan variera mellan olika länder, men i allmänhet, vissa grundläggande metodik tillämpas. Till exempel måste bomull som används i sann bomull ekologiska kläder har odlats utan konstgödsel eller genetiskt förändrade bomullsfrö. Praktiskt taget alla typer av kläder i vuxen, barn och spädbarn slitage finns att köpa i ekologisk bomull.

I de flesta fall tenderar bomull ekologiska kläder för att vara mer vanligt i fritidskläder. Detta beror troligen på bomull i allmänhet är mer lämpade för denna typ av kläder. Bomull är populärt i fritidskläder på grund av komfort det ger och på grund av de färgmöjligheter. Av alla tyg fibrer, är bomull förmodligen en av de enklaste att färga, och detta är även sannare med ekologisk bomull. Bomull ekologiska kläder färgas med naturliga färgbehandlingar som är kemikaliefritt, såsom indigo, henna, bloodroot, och berberis.

Button-up skjortor gjort för både män och kvinnor kan köpas i ekologisk bomull. Dessa skjortor är vanligtvis bärs under kostym rockar och har oftast kragar och manschetter. Bomullen som används vanligtvis har en hög räkna tråd och en mycket tät väv. Vanliga färger är vitt, elfenben, och grått.

En av de mest prisvärda och populära typer av bomull ekologiska kläder är förmodligen den pullover bomulls tee shirt. Bomull används i denna typ av skjortan behöver ha viss sträcka, så att fibrerna är stickade i stället för vävda. Stickningsprocessen gör fibrerna att separera när den dras på, vilket ger tyget den nödvändiga förmågan att sträcka. Organiska bomulls tröja finns i storlekar för att passa både vuxna och barn, med en mängd olika ärm längder.

Bomull har länge varit ett populärt val i sovkläder, och ekologisk bomull används för att göra nattlinnen, pyjamas och badrock. En nackdel med att köpa ren ekologisk sovplagg är dess brandfarlighet, särskilt i nattkläder avsedd för spädbarn och barn. Sovplagg gjord av polyester eller polyesterblandningar tenderar att smälta stället eld, och anses allmänt mycket mer flamsäker än bomull ekologiska kläder.

Många olika typer av byxor och shorts är tillverkade av ekologisk bomull. Detta inkluderar jeans, klänning byxor och byxor och shorts avsedda för motion och jogging. Jeans kan vara den mest populära typen av byxor gjorda av organiska fibrer. Detta kan bero på att jeans är generellt mer populär bland unga människor, och denna åldersgrupp är i centrum för den "gröna" mode rörelsen. Denna rörelse främjar inte bara användningen av organiska fibrer, men uppmuntrar även återvinning gamla kläder till nya.

  • Ekologisk bomull kan användas för att göra barnkläder.
  • Ekologiska kläder, till exempel ekologisk bomull pyjamas, skapas utan användning av bekämpningsmedel.
  • Bomull frökapslar på en gren.
  • En ekologisk bomull T-shirt.
  • Ett fält av bomull.
  • Bomull ekologiska kläder kan färgas med naturliga färgbehandlingar som är kemikaliefria.
  • Ekologiska barnkläder är mer hållbara och skonsammare mot känslig hud.
  • Jeans är en populär typ av byxa i organiska fibrer.