Vad är Tablescapes?

June 2

Tablescapes är i grunden kreativt utformade bordsarrangemang eller centerpieces som demonstrerar eller markera ett visst föremål eller samling. Förutom bordsskivor, kan objekt som bokhyllor, soffbord och mantlar förvandlas till en unik tables. Tablescaping kan också inkludera den strategiska placeringen av tabeller för att skapa en tilltalande kontaktpunkt inom ett givet område, vilket är ett bra sätt att lägga intresse för ett rum. Tablescapes kan också sätta stämningen inom en ort eller under en särskild händelse.

Tablescaping tillåter människor att uttrycka sin kreativa sida genom att lägga till en personlig touch. Detta åstadkoms ofta genom användning av högt skattade samlingar eller specialiserade teman. Teman är särskilt viktigt när man utformar tablescapes. Teman kan utgå från en viss händelse, säsongen, hobby eller samling. Att hitta en lämplig tema för Tables visar beror på personliga preferenser samt den nuvarande stil av sin omgivning.

När ett tema har valts, bör poster avseende temat samlas och monteras för att skapa en behaglig mitt eller bordsarrangemang. Varje objekt inom en tables avser de andra element runt den. Medan objekt i tablescapes inte nödvändigtvis måste matcha perfekt, bör de harmonisera eller kompletterar varandra. Detta uppnår balans.

Ett av de enklaste metoderna för montering tablescapes är att tänka i termer av nivåer. Den viktigaste nivån är den hos bordsskivan själv. De övriga nivåerna inkluderar utrymmen både över och under bordet. Inklusive liknande eller repetitiva poster i alla dessa nivåer kommer att hjälpa dra ihop allting. Skickligt arrangerade tablescapes kan skapa en enorm inverkan i ett rum. Detta är anledningen till balans och harmoni är så viktigt.

Tema samlingar fungerar bäst när jordad till dukningen. Detta görs vanligen genom att placera en del av föremålen på risers, tyg eller liknande föremål. Detta kommer också att hjälpa till att dra objekt tillsammans och öka visuella intryck. Omväxlande stycken hjälper till att skapa djup medan du använder olika texturer och höjder lägga ytterligare en dimension till tablescapes. Tillbehör, såsom små återvunna ljus, kan också öka tablescapeâ € s övergripande atmosfär.

När rätt tables designen implementeras, bör det omgivande området subtilt smälter in. Den markerade tabell arrangemang bör stå ut i ett tilltalande sätt i stället för att se ut som en rörig röra. Som everyoneâ € s uppfattning sannolikt ses på olika sätt, kommer inte alla tablescapes hålla samma vädjan. Dock kommer att upprätthålla balansen inom tablestemat skapa en lugnande utseende oavsett någon annans € s personliga smak.

  • Tablescapes hänvisar till kreativt utformad bordsarrangemang eller centerpieces.
  • Återvunna ljus kan hjälpa till att förbättra en tablescapeâ € s övergripande atmosfär.