Vilka är de bästa tipsen för Scrapbook Making?

May 29

Det finns inget rätt eller fel sätt att gå scrapbook göra, eftersom det är mycket baserat på oneâ € s egen personliga stil och yttranden. Vissa kanske vill designa en mycket enkel och enkel bok, medan andra kanske föredrar ljusa färger och massor av rubriker för foton. Det viktigaste att tänka på är oneâ € s egen smak och de känslor som fångas under klippbok beslutsprocessen.

Många händelser kan fångas och göras till en klippbok, inklusive bröllop, nyfödd bebis, och kidsâ € första dagarna i skolan. Vissa människor tycker om att göra en ny bok för separata händelser i livet, till exempel en childâ € s resa till sommarläger, medan andra föredrar att hålla en bok per familjemedlem full av många olika händelser.

Scrapbook gör oftast innebär att man använder färgat eller utformade papper i kombination med foton, stenciler, klistermärken och andra dekorationer. Återigen, det finns inget rätt sätt att gå om att göra detta. Använda en bild per sida i kombination med enkla bokstäver och en liten bildtext kan skapa en perfekt bok för vissa. Å andra sidan, kan kombinera flera bilder med ljusa färger och djärva uttalanden vara lika attraktiv för andra. Det viktigaste är att uttala oneâ € s personlighet på varje sida

Vissa kan också välja att visa personlighet och gillar den person som presenteras på sidan av klippbok. Klistermärken och citat som visar att persona € s favorit saker, ord, och känslor kan hjälpa till att hålla minnen av honom eller henne. Scrapbook andet kan anses vara en form av konst som används för att uttrycka hur man känner vid en viss tidpunkt i sitt liv, och det finns ingen sätt att göra detta. Något som ger dessa känslor eller minnen tillbaka i förgrunden är en bra sak att ingå i en klippbok.

Personliga poster är effektiva medel för att göra detta. Dessa kan bestå av sjukhus armband, dekorativa födelsebevis, och hårlockar, biljett Män eller andra värdefulla föremål. Föräldrar kan spåra deras childâ € s hand eller fotavtryck vid en given ålder, eller par kan välja att skriva kärleksbrev till varandra på scrapbookâ € s sidor. Det finns oändliga möjligheter som kan användas i scrapbook göra för att göra den unik.

För dem som inte har tid att göra en klippbok från grunden, det finns grundläggande sorter med frågor i förväg skrivna så svaren kan läggas, utrymmen för foton och dekorativa sidor. Dessa är en enorm tid sparare och är ofta lika attraktiva som handgjorda versioner. De är inte som original eller personlig, men de gör ett effektivt jobb med att fira minnet speciella evenemang.

  • Scrapbooks är baserade på en persons individuella stil.
  • Scrapbook gör vanligtvis innebär att man använder färgat papper, foton och stenciler.
  • Tråd, kläder stift, och kort papper är exempel på objekt som kan hittas runt huset och repurposed för scapbooking.
  • En skrivare är ett populärt verktyg för scrapbooking.