Vad är en konsol Toalettavfall?

January 8

En konsol lavatory är en sänka som är inbyggd i en konsol som är utformad att krypa mot väggen. Också känd som en konsol diskbänk, kan en konsol toalett vara ett bra val för ett rum där ett handfat som behövs, men utrymmet är begränsat. Många hem leverans butiker säljer konsolen toaletter, och de kan också beställa dem genom särskild begäran om folk behöver specifika modeller eller motiv. Det är också oftast möjligt att skräddarsy en konsol toalett med olika ytbehandlingar, så att den kommer att matcha resten av rummet.

Utformningen av konsolen toaletten är baserad på den för konsolbord. Console tabeller är små bord som är utformade för att rumpan upp mot en vägg, och i vissa fall kan få stöd av de två främre bara ben. En konsol diskbänk brukar stöds med fästen och hängslen i muren som gör diskhon mer stabil, och kan ha två ben, som i en riktig konsol, eller fyra, beroende på utformningen.

Utformningen av en konsol toalett är ofta öppna under, för att öka golvyta och skapa mer ljus i rummet. I vissa fall kan en låda eller list inkluderas delvis att dölja VVS av sink. Sink kan vara en droppe i, eller så kan den vara monterad på toppen av konsolen. Olika varianter av konstruktionen kan innefatta klinker toppar, toppar som gjorts från olika träslag, keramik eller betong, eller toppar gjorda av massivt glas, marmor och andra material.

Den öppna designen på konsolen toaletten kan göra det estetiskt intressant och skapa mer utrymme, men det utgör en del problem. Den exponerade VVS kan vara ful, och begränsad lagring skapas med en konsol handfat. Även människor kan lagra objekt på plattformen som omger handfat, designen saknar lagring för skrymmande eller personliga saker som folk normalt skulle lagra under diskbänken. Detta problem kan lösas genom att installera skåp, inklusive skåp utanför rummet om människor är oroade begränsat utrymme.

När du väljer en konsol toalett, bör människor tycker om utseendet och känslan i rummet där det kommer att användas för att välja en design som kommer funkar bra. De bör också tänka på att beställa Rörmokarartiklar samtidigt, så att de kan vara säkra på att de inventarier kommer hela matchen. Detta är särskilt viktigt med synliga under diskbänk VVS, vilket kan vara särskilt obehagligt att titta på om det krockar med andra inventarier.