Hur väljer jag det bästa Denim Leggings?

June 13

Även känd som "jeggings" denim först populariserades på 1980-talet genom att heavy metal och punkband. De gjorde en enorm mode comeback i det nya millenniet, främst tack vare kändisar som Kate Moss och Sienna Miller idrotts här tunna stil. En mainstream mode trend, denim finns på nästan alla återförsäljare. Nyckeln till att välja de bästa jeansleggings för dig beror på ett antal olika faktorer, inklusive din typ kroppen samt vad du planerar att bära med leggings och dina individuella stil preferenser.

Om du har en kurvig kropp ram, jeansleggings i mörka färger som svart eller marinblå är de mest smickrande alternativ för denna modevara, som främst är konstruerat för att passa kroppar med en tunn överkropp och ben. Om du är petite, bör du välja Capri leggings eller jeansleggings som är speciellt anpassade för petite kroppstyper; annars en stor bit av extra tyg i slutet av byxbenet viljan gäng runt anklarna. Om du har en tunn kropp typ och vill skapa en illusion av kurvor, välj jeansleggings som har fickor fram och bak, vilket ger extra stoppning till höfterna och baken.

Om du planerar att bära chunky skodon med dina jeansleggings, såsom kil klack skor eller stövlar, bör du välja leggings, som presenterar en dragkedja vid ankeln, eftersom det kan justera byxbenet för att passa över skor. Om du planerar att bära dina leggings instoppat i höga stövlar, är inte bara onödigt en dragkedja, men kan också vara obehagligt när stoppade i bagageutrymmet och pressas mot benet. Om du tänker bära skjortor som är beskurna eller halva längden med dina jeansleggings, välj leggings med en måttlig till hög midja, för att undvika delar av magen rinner ut och skapa en "muffin top" effekt.

Om komfort är en hög prioritet i de kläder val du gör, överväga att titta in jeansleggings som presenterar en hög andel av spandex i blandningen av tyget. Jeans som presenterar fler elastan än bomull är vanligtvis bekvämare än de utan spandex eller mindre spandex i blandningen. De håller inte kroppen i så kompakt, dock, vilket är vad som ger generellt jeans deras bantning effekt.