Att handskas med Drop-Shippers i ditt eBay Business

June 15

En droppe-avsändaren är ett företag som lagerför varor och säljer den till dig (återförsäljaren) - men fartyg varan direkt till din kund.

Genom att använda en drop-avlastare, överför du riskerna med att köpa varor, skickar den, och lagra den till en annan part. Du blir en stockless återförsäljare med ingen inventering hängande runt - ofta en ekonomisk, kostnadseffektivt sätt att göra affärer.

Följande steg beskriva det vanliga sättet att arbeta med de flesta drop-avlastare via eBay:

1. Anmäl dig på drop-avsändarens hemsida för att sälja sina varor på eBay eller i din nätbutik.

Se till att du har checkat ut deras villkor innan du registrerar dig - för att vara säker på att det finns ingen minimum köp vid undertecknandet upp.

2. Välj de objekt från deras inventering som du vill sälja.

För detta exempel, säger det objekt du väljer kostar $ 6,99. Leverantören ger dig beskrivande kopiera och fotografier för att göra din försäljning jobb lättare.

3. Lägg upp objektet på nätet och vänta (fidgeting med förväntan) för någon att köpa den.

Förresten, kommer du att sälja detta objekt för $ 19.99 plus frakt.

4. Så snart din köparen betalar för artikeln, e-post drop-avlastaren (eller fylla i ett särskilt säkert formulär på deras hemsida) och betala för objektet med ditt kreditkort eller PayPal.

5. Koppla av medan de drop-avlastare fartyg objektet till din kund för dig.

6. Om allt går bra, kommer objektet snabbt och säkert.

Du gör en vinst och få lite positiv feedback.

Drop-avlastare webbplats ger dig beskrivningar och bilder. Fine. Men du och alla andra som säljer objektet på eBay kommer att ha samma bilder och beskrivande kopia. Gör dig själv en tjänst och få ett smakprov av ditt objekt, ta dina egna bilder, och skriva en egen beskrivning. Sedan åtminstone du har en chans på att slå den konkurrens "enformighet" på eBay.

Drop-shipping fungerar särskilt bra för webbaserade detaljhandelsverksamhet. Webb-butiker kan länka direkt till drop-avlastaren att överlämna frakt och betalningsinformation. När du säljer på eBay, det är en annan sak. Det finns mer konkurrens och du kan inte lista hundratals objekt utan extra kostnad.

Notering objekt på eBay kostar pengar och kan bygga upp dina utgifter innan du gör en vinst. Du kan inte bara välja ett alternativ från en drop-avlastare och kasta hundratals auktioner på eBay utan att förlora pengar. Det är, om inte ditt objekt säljer som gangbusters på en enorm vinst. Om så vore fallet, skulle du räkna med att möta upp med en annan eBay säljare köper direkt från tillverkaren och prisunderskridande ditt pris.

Det är en sak att registrera dig för ett gratis nyhetsbrev - eller ens att registrera sig hos en viss webbplats - men det är något annat att behöva betala för att se vad drop-avsändaren avser att erbjuda dig. Du ska inte betala något i förväg för att registrera dig för en drop-shipping service.

Att hitta en bra drop-avlastare

Tusentals webbföretag värkande för att hjälpa dig att ställa in din online-verksamhet. Medan vissa av dem är goda solida företag med legitima bakgrunder, andra är ute bara försöka få dina pengar. Dessa killar hoppas att du inte vet vad du gör; De satsar du ska vara desperat nog att skicka dem några pengar för att hjälpa dig att få din del av (har-har undersidor) "miljoner att göras på nätet."

Tänk på följande när du väljer drop-avlastare att arbeta med:

  • Skepticism är frisk. När du stöter på webbplatser som förkunnar att de kan släppa-ship tusentals olika produkter för dig, tänka två gånger. Tusentals? Hur många butiker har "tusentals" av objekt - om de gör, de har stora ytor för lagring och hundratusentals dollar för att investera i varor. De flesta drop-transporttjänster inte. En mycket mindre utbud av varor kan tyda på att verkligen drop-avlastaren har varan redo att skickas och är inte beroende av att beställa den från någon för dig.
  • Håll utkik efter långa rader av distributions Drop-avlastare är ofta mellanhänder som mäklare varor från flera olika källor -. Till exempel från andra mellanhänder som köper från mäklare (som i sin tur köper från tillverkarna). Raden av distributionen kan få ännu längre - vilket innebär att en hel massa av människor gör en vinst från ditt objekt innan du ens köpa den "grossist". Om ens en annan återförsäljare får produkten direkt från distributören eller (Gud förbjude) tillverkaren, kan denna konkurrent lätt slå ditt mål försäljningspris och gör (vad som borde ha varit) din vinst. Verifiera med drop-avlastaren att de lager varan de säljer.

Många grossister kommer att utföra drop-shipping för dig.

När du hittar en drop-avlastare som också är en grossist (eller vise versa), leta efter en som har en god professionell meritlista. Leta efter erfarna köpare som får i en massa bra varor, och kan hantera pro-nivå företagens önskemål som återförsäljningstillstånd och försäljning skatt nummer.

Att hantera den oundvikliga "out-of-lager"

Vad händer när du säljer ett objekt och du går till distributörens webbplats och tycker att det är slutsålt? Innan ditt hjärta helt stannar, kallar drop-avlastare. Kanske de fortfarande har en eller två av dina objekt runt deras lager och tog posten utanför webbplatsen eftersom de kör för lågt på den för att garantera leverans.

Om så inte är fallet, du kommer att behöva kontakta din köpare och "fess upp att objektet är för närvarande slut på din leverantör. Ring dina kunder i denna situation; de får inte vara så arg som de kanske om du bara mailas dem. Erbjud dig att återbetala sina pengar omedelbart. Någon annans foul-up kan netto du dålig feedback, men den risken går längs med hjälp av drop-shipping som affärspraxis.